Half Life 2 Yirmi Yaşında

BursaSevdam

Kıdemli Üye

Half Life 2 seri numarasını almak için Steam'e kaydolduğumu hatırlıyorum, vay arkadaş 20 yıl olmuş!​

Sevilen Half-Life destanının yeniden canlandırılan devam oyununda Ravenholm'un karla kaplı sokaklarına geri dönün. Project Borealis: Prologue, Project Borealis olaylarından önce geçen bir hayran yapımı oyun deneyimidir.

Project Borealis ve Project Borealis: Prologue, Icebreaker Industries LLC tarafından geliştirilen ve Valve Corporation ile bağlantısı olmayan hayran yapımı oyunlardır.

Miras Devam Ediyor​

Half-Life 2: Episode Two'daki destansı uçurum sahnesinden esinlenen Project Borealis, bölümlerden oluşan seriye tutarlı bir hikaye sonucu kazandırmak için hayran yapımı bir çabayı temsil ediyor. Bu önsöz bölümü, oyuncuları Gordon Freeman'ın HEV kıyafetine geri davet ederek yolculuğunun bir sonraki bölümüne bir bakış sunuyor.

Tanıdık Ama Farklı Bir Dünya​

Zaman ve elementler tarafından dönüştürülmüş bir Ravenholm'a adım atın. Bir zamanlar tanıdık olan kasaba artık kar örtüsünün altında gömülü, geçmiş ve yeni tehlikeleri bozulmamış yüzeyinin altında saklıyor. Bu ürkütücü derecede güzel manzarada gezinirken, yeniden tasarlanmış bazı klasik düşmanlarla ve içinde gizlenmiş tamamen yeni sırlarla karşılaşacaksınız.

Unreal Engine 5 ile desteklenmektedir​

Unreal Engine 5 ile desteklenen çarpıcı görsellerle Half-Life evrenini daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyin. Terk edilmiş binalardaki buz parıltısından uzaktaki kafa yengeçlerinin ürkütücü kaçışma seslerine kadar, orijinal oyunların benzersiz sürükleyici hissini korumak için büyük özen gösterildi.

Half-Life 2 Sistem Gereksinimleri​

• En az:

• 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi:Windows 10
    • İşlemci:Çekirdek i5-8500 / Ryzen 5 1600
    • Bellek:8 GB RAM
    • Ekran Kartı:DirectX 12 Ultimate / Vulkan 1.3
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
  • Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi:Windows 11
    • İşlemci:Core i5-12600K / Ryzen 7 5700X3D
    • Bellek:16 GB RAM
    • Ekran Kartı:DirectX 12 Son Sürüm
    • DirectX:Sürüm 12
    • Depolama:6 GB kullanılabilir alan

Gençlik zamanlarımız da bizde internet cafe ler de çok takıldık çok oynardık bu oyunları şimdi yaş geçti, çoluk çocuğa karştık oyun oynmaya fırsat bulamıyoruz.

Trend Konular