Half-Life 3'ün Varlığı Doğruladı - Efsane Geliyor

TechSpiker

Teknoloji Haberleri
Yönetici
Moderatör
Muhtemel Half-Life 3, şüphesiz en çok oynanmak istenen oyunlardan biridir. Yıllarca süren umutsuzluğun ardından seri Half-Life Alyx ile geri dönüyor, hayranların beklentilerini kesinlikle yeniden canlandırdı.

Half-Life 3 TechForumTR.webp

Son yıllarda ortaya atılan pek çok söylentinin ardından Half-Life 3 hakkında yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Bu kez bilgi bizzat bir Valve çalışanından geldi. Valve'da konsept sanatçısı olarak çalışan Evgeniy Evstratiy, yakın zamanda verdiği bir röportajda, Half-Life 3'ün geliştirildiği odayı görebildiğini açıkladı.

Peki, bunun hakkında konuşabilir miyim bilmiyorum ama Half-Life 3'ün geliştirildiği odadaydım. Ancak geliştirme sürecini bizzat göremedim. Ben sadece bir ofis, bilgisayarlar ve tahtalar gördüm. Anladığım kadarıyla Half-Life 3'ü yaratmak onların ilk girişimleri değil. Yani şu an geliştiriyor olsalar bile, piyasaya süreceklerinin garantisi yok.
Birkaç ay önce, tanınmış şirket içinden Tyler McVicker, Half-Life 3'ün geliştirme sürecinin son aşamalarında olduğunu ve 2025 yılı gibi erken bir tarihte duyurulabileceğini söylemişti.