Hangi cihaz ile film izliyorsunuz?

AliCan71

Kayıtlı Kullanıcı
Filmleri izlemenin ve keyfini çıkarmanın birçok yolu var. Bilgisayarınızda, televizyonunuzda, tabletinizde veya mobil cihazınızda izleyebilirsiniz. Ben çoğunlukla televizyonda izlemeyi tercih ediyorum elbette, ancak tabletim yanımda olduğu için çoğu zaman televizyondan da izliyorum. Yani televizyon ve tablet benim filmleri izleme yollarım.

Siz filmleri hangisinde izliyorsunuz?

Evde büyük bir LG akıllı televizyonum olmasının bir nedeni var. Sadece oturma odamın dekorasyonu için değil, film ve TV şovları izlemek için de. Ayrıca televizyonumda video oyunları oynamayı seviyorum ama filmleri ve TV şovlarını televizyonumda izlemekten daha çok keyif alıyorum.

Mümkün olduğunca sık sinemaya gitmeye çalışıyorum. Bir filmi izlemenin en iyi yolu bu. İnsanların bir filmi küçük bir telefon ekranında nasıl izleyebilecekleri akıl almaz bir şey. Bir deneyim olmalı ve bu deneyimi en iyi sinemada yaşarsınız.

Oturma odasında bulunan aile televizyonunda film izlediğim biliniyor ve ayrıca 24 inçlik monitörümde Xbox'ımda film izlediğim de biliniyor. Yakın zamanda yatak odam için bir projektör aldım, böylece yataktayken de film izleyebiliyorum ve bu gerçekten çok eğlenceli oluyor.

Film Action GIF by Beeld en Geluid

Genelde tercihim telefon oluyor, bir o var telefon TV ye büykler el koyuyor izleyemiyoruz. :D

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.