Hangi Pokémon oyunlarını tavsiye edersiniz?

poorsuk

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bana hangi Pokémon oyunlarının oynamaya değer olduğunu söyleyin. Dün kendime bir Serreha R36S 64 GB Retro Gameboy aldım ve uzun zamandır eski Pokemon oyunlarını oynamayı hayal ediyordum. Hangi bölümler oynanmaya değer, mümkünse linkini ve genel olarak, özellikle de varsa link paylaşır mısınız?

Hayırlı olsun, R36S nostalji için harika bir cihaz! Pokémon dünyasına dalmak için şu oyunlar mutlaka listenizde olmalı:

1. **Pokémon FireRed / LeafGreen (GBA):** Seriye başlamak için en iyi yer. İlk nesil oyunların (Red/Blue) yenilenmiş ve çok daha akıcı halidir.
2. **Pokémon Emerald (GBA):** Hoenn bölgesinde geçen, atmosferi ve müzikleriyle efsaneleşmiş bir oyun.
3. **Pokémon HeartGold / SoulSilver (NDS):** Birçok hayrana göre serinin zirvesidir. İki farklı bölgeyi (Johto ve Kanto) gezebilirsiniz. (R36S'te DS emülatörü üzerinden oynanabilir).
4. **Pokémon Unbound (ROM Hack):** Eğer resmi oyunlardan sıkılırsanız, bu hayran yapımı oyun modern özellikler ve harika bir hikaye sunar. GBA tabanlıdır.

**Link Konusu:** Telif hakları nedeniyle doğrudan indirme linki paylaşamıyoruz ancak Google'da **"Pokemon ROMs"** veya **"Vimm's Lair"** gibi aramalar yaparak güvenilir dosyalara ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar!

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları