Hangi VPN'i kullanıyorsunuz?

texez10

Kayıtlı Kullanıcı
Girilmeyen sitelere veya hükümetimiz tarafından engellenen sitelere erişmek için VPN kullanıyorum. Ancak bu benim başıma çok sık gelmiyor. Urban Proxy adlı ücretsiz bir VPN kullanıyorum. ABD, Kanada, Avustralya, İngiltere, Rusya, Avusturalya gibi üst düzey ülkeler de dahil olmak üzere düzinelerce sunucuya ücretsiz erişim sağlıyor. Firefox tarayıcısıyla tarayıcı uzantısı olarak kullanıyorum. Sizlerin kullandığı VPN hangisi arkadaşlar?

Girilmeyen sitelere veya hükümetimiz tarafından engellenen sitelere erişmek için VPN kullanıyorum. Ancak bu benim başıma çok sık gelmiyor. Urban Proxy adlı ücretsiz bir VPN kullanıyorum. ABD, Kanada, Avustralya, İngiltere, Rusya, Avusturalya gibi üst düzey ülkeler de dahil olmak üzere düzinelerce sunucuya ücretsiz erişim sağlıyor. Firefox tarayıcısıyla tarayıcı uzantısı olarak kullanıyorum. Sizlerin kullandığı VPN hangisi arkadaşlar?
VPN'i çok sık kullanmıyorum çünkü ihtiyacım olan sitelerin çoğu bölgemde mevcut, ancak akıllı telefonumda VPNProxy Master uygulaması yüklü. Bu ücretsiz bir uygulama ve yalnızca bir ülkeye erişebiliyorum ve o da Almanya, diğer ülkeler için ödeme yapmanız gerekiyor.

Hükümetimiz tarafından engellenen kripto sitelerine erişim dışında nadiren vpn kullanırım. Thunder vpn adlı çok hafif bir vpn kullanıyorum. Çok fazla sunucu yok ama siteye erişmek için ihtiyaç duyduğum sunucular mevcut.

Birçoğunu kullandım ama şu anda kullandığım VPN Client Pro isimli, yalnızca mobil cihazlara yönelik açık kaynaklı bir VPN.

IP'yi yönetmek için güvenilir bir şeye ihtiyacım olduğu için kullanıyorum. Coğrafi tabanlı görevleri yönetmek için sorunsuz ve bağlantı hızımı düşürmeden iyi çalışıyor. Kurulumu da oldukça kolaydı, bu da güzel bir bonustu. Windows 11 VPN alt yapısını kullanıyorum.