İnternette öğrendiğiniz en faydalı şey nedir?

eseripower

Kayıtlı Kullanıcı
Günümüzde, çevrimiçi olarak herhangi bir beceriyi ve bilgiyi öğrenmek ve edinmek kesinlikle mümkündür ve ayrıca çeşitli yollarla da mümkündür. Örneğin, belirlenmiş YouTube kanallarını kullanarak birçok şey öğrenmek mümkündür ve ChatGPT ve Grok gibi AI araçları da öğrenmek için kullanılabilir. İnsanlar çevrimiçi olarak kodlamayı, farklı yemekler pişirmeyi, kıyafet tasarlamayı, grafik tasarımcısı olmayı ve çok daha fazlasını öğrenir ve tüm bunlar ücretsiz ve ücretli kanallar aracılığıyla sağlanır.

Çevrimiçi olarak öğrendiğiniz en faydalı şey nedir?

Günümüzde, çevrimiçi olarak herhangi bir beceriyi ve bilgiyi öğrenmek ve edinmek kesinlikle mümkündür ve ayrıca çeşitli yollarla da mümkündür. Örneğin, belirlenmiş YouTube kanallarını kullanarak birçok şey öğrenmek mümkündür ve ChatGPT ve Grok gibi AI araçları da öğrenmek için kullanılabilir. İnsanlar çevrimiçi olarak kodlamayı, farklı yemekler pişirmeyi, kıyafet tasarlamayı, grafik tasarımcısı olmayı ve çok daha fazlasını öğrenir ve tüm bunlar ücretsiz ve ücretli kanallar aracılığıyla sağlanır.

Çevrimiçi alandan müzik prodüksiyonum için dağıttığım birçok eklentiyi nasıl kullanacağımı öğrendim. Çevrimiçi alandan belirli bir Dijital Ses İş İstasyonu için eklentiler araştırırdım. Bunu alır ve nasıl kullanacağımı bulmak için YouTube eğitimlerini izlerdim. Aslında YouTube'da Dijital Ses İş İstasyonu hakkında her şeyi öğrendim. Bu Audacity yazılımı. Şimdi para kazanmak için sesi mikslemek ve mastering yapmak için kullanıyorum.

Web siteleri geliştirmeyi, yönetmeyi ve topluluklar kurmayı öğrendim. Hepsi internet sayesinde. Okulda veya başka bir yerde nasıl yapılacağını öğrenmedim. Ayrıca pazarlamayı, SEO yapmayı ve bir marka oluşturmayı da öğrendim. Pazarlama okulda öğretilir, ancak becerilerimin ve deneyimimin pazarlama için okula gidenlerle aynı seviyede olduğunu söyleyebilirim.

Çevrimiçi programlama hakkında çok şey öğrendim ve YouTube'un ne kadar değerli bir kaynak olduğunu görünce çok şaşırdım. Günümüzde YouTube'da öğrenemeyeceğiniz neredeyse hiçbir beceri yok. YouTube olmadan yapabileceğimi sanmıyorum, şu anda ciddiyim.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları