Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel 17 ve Pro modelleri arasında kararsızım. Aralarında önemli bir fark var mı ve fazladan paraya değer mi? 256 GB depolama alanına sahip eSIM sürümünü düşünüyorum. Fiyat farkı önemli, ama belki de fazladan paraya değer. Hangisi daha iyi?
Esasen, standart Pro modeli yalnızca telefoto lens ve lidar ekliyor. Elbette havalı, ama tamamen gereksiz ve parasına değmiyor. Diğer özellikler ortalama kullanıcı için o kadar kullanışlı ki, muhtemelen bunların varlığından bile haberdar olmayacaksınız.
Pro Max'i düşünürdüm çünkü büyük ekranı ve pil ömrünü gerçekten çok beğeniyorum.
Eğer normal Pro modeli ile temel model arasında seçim yapıyorsanız, temel modeli tercih edin. Temel 17 modeli bu sefer neredeyse tavizsiz.
Bir Pro Max alıyorsunuz ve 5-6 yıl boyunca telefon almayı unutuyorsunuz. Onu ikinci el piyasasında satıyorsunuz ve 5-6 yıl sonra başka bir Pro Max alıyorsunuz.
Asıl mesele kameralar. Eğer kameralara ihtiyacınız varsa, Pro modelini alın. Kameralar umurunuzda değilse, normal modeli alın. Ya da 16 Pro'yu deneyin. 17'den daha iyi olacaktır.
Çok fotoğraf çekiyorsanız Pro modelini, fotoğraf çekmiyorsanız normal modelini alın. Pro 17'nin neredeyse tüm özelliklerine sahip. Bu sefer, özellikle de çok uygun fiyatıyla gerçekten harika bir telefon.