İyi bir müzik sistemi önerir misiniz?

selamiyildiz

Kayıtlı Kullanıcı
JBL kulaklıklar gibi çok büyük (1 metreden yüksek değil) olmaması ve masaya veya pencereye koymanın sorun olmaması önemlidir. Ve elbette, ses kalitesi kabul edilebilir olmalı, derin bas üretebilmeli ve düşük ses seviyesinde olmalıdır. Müzik arka planda olmalı, çok yüksek sesli olmamalıdır.
Elbette Marshall markası ve Stanmore, Woburn modelleri çok iyi biliniyor, seslerini duydum, mükemmeller. Ancak aşırı "klasik" tasarımları nedeniyle pek uygun değiller.

İyi bir müzik sistemi önerir misiniz

Bu yüzden şimdi bir tür analog düşünüyoruz. Bana hangi seçeneklerin olduğunu söyler misiniz? Belki Onyx, Aura gibi isimleri duymuşsundur ve bir şeyler söyleyebilirsin. Her türlü seçeneği memnuniyetle karşılarız.

JBL'nin çeşitli form faktörlerinde birçok modeli var, aynı Boombox 3'e (yakında 4) veya On-The-Go'ya bakın. Marka kendini kanıtlamış, pazaryerlerinde bir sürü orijinal satıcısı var, her halükarda, her iki incelemede bir "JBL katili" olarak tanıtılan şüpheli yarı yamalı Çin'den daha iyi.

Bang ve olufsen neredeyse her şey çok temiz ve yüksek, baslara çok fazla vurgu yok, hatta tabletleri bile iyi, Harman Kardon'dan sadece Go+Play'i beğendim, her şey iyi ama bası daha fazladır.

Ama ya o ya da hepsi 2-3 yıl önce, şimdiki yenilerden iyi bir şey bilmiyorum.

Amazon Echo Stüdyosu, ciddi anlamda tüm rakiplerini (aynı fiyat kategorisinde ve 2-3 katı daha yüksek) gölgede bırakıyor, ayrıca streaming özelliğinin yanı sıra Bluetooth, optik ve 3.5mm bağlantıları da destekliyor.

2.0 alırdım
- Muhtemelen toplamda 60 watt'tan başlamak gerekir.
- Woofer 4 inçten büyükse, boyutundan dolayı iyi titreşimler olmalı, sanırım.
- Böylece açıldığında ve bir süre sonra gürültü yapmazlar.

Edifier R1100 (tavsiye etmiyorum)
2.0, toplam 42 watt,
15 watt 4 inç LF hoparlör (hiç iyi değil), 6 watt HF (o da iyi değil) aldım

- 1500'ü değiştirdim (iki yüksek frekanslı hoparlör), güzel bir ses elde ettim.
- iki düşük frekanslı hoparlör sipariş ettim (daha pahalılar, 4000, nominal 30 W hoparlör), umarım amfi en azından ölmez.

Toplam (6000+4000+1500), 12k civarı, 60 watt'tan fazlaysa muhtemelen iyi bir ses olacak ve her şey düşünülmüş ve mühürlenmiş olacak, Bluetooth için, kablosuz gibi daha fazlasını eklemem gerekeceğini düşünüyorum.

Sırada ses kartı var. Herhangi bir harici kartla biraz daha iyi olacaktır, ancak her zaman değil. 2005'ten kalma bazı Sven'ler Realtek'te harika çalışıyor.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları