Kablolu kulaklık önerir misiniz?

Çakır01

Kayıtlı Kullanıcı

Kablolu kulaklık önerin lütfen.​

Gereksinimler:
  • Jak girişli, USB kesinlikle uygun değil
  • Kapalı tip. Uyuyan bir kişinin yanında yüksek sesle film izleyebilmek ve oyun oynayabilmek gerekir.
  • Rahat kulak pedleri. Böylece saatlerce kulağınızda otursanız bile kulaklarınız yorulmayacak veya terlemeyecek.
  • Mikrofona gerek yok.
  • Bütçe 4.000 (gerçekten geçerli bir sebep varsa 5.000 bine kadar çıkarılabilir)
  • Ayrıca televizyona da bağlanacakları için dirençleri çok fazla olmayacak.
Şimdi FIIO JT1'im var. Sesin onlardan çok daha iyi olmasını istiyorum. Böylece onları takıp mutlu olabilirim. Ondan önce Philips SHP 9500 kullanıyordum ama ne yazık ki uzun süre kullanamadım. Sesi gerçekten hoşuma gitmişti. Ne yazık ki açık tip oldukları için gece kullanılamadılar. Geri dönüp yukarıda yazdığım gibi phyto'ya "güncelleme" yapmak zorunda kaldım. Şimdi nihayet az çok bedava param var ve aynı zamanda küçük bir kurt uyandı ve beynimi kemirmeye başladı; paradan tasarruf etmek için "yeterince iyi" sese kendimi razı ettiğimi düşünüyordum ve kulaklarımı şımartmanın zamanı gelmişti. FIIO FT1, kapalı kasalar arasında en kalitesiz olanı olarak önerildi. Şimdilik başlangıç noktası olarak onları kullanıyorum. Ergonomi açısından, mevcut FIIO JT1'im bana oldukça uygun, yani prensipte markaya güvenim var.

En kullanışlı olanı, genellikle açık kulaklıklara yerleştirilen kumaş kulak pedleridir. Beyerdynamic DT 770 PRO gibi bir şeye bakabilirsiniz. Fakat limitinizi biraz daha arttırmanız gerekebilir.

Kulaklıkla dinlemeniz gerekiyor. Bazı insanlar tiz sesleri sever çünkü içlerinde bir eğim vardır, ancak bazıları içinse tam tersine kulaklarını tırmalar. Konfor ise genellikle birinin tavsiyesine göre spor ayakkabı seçmek gibidir.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları