LG TV monitör siyaha dönüyor?

muhterem19

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, I5-6500 Windows 10'a bağladığım biraz eski 22" LG TV karardı. Aynı TV, I5-14400 Windows 11'de çok iyi çalışıyor. Her iki durumda da HDMI ile bağlanıyorum. I5-6500'de açılmasını istiyorum, böylece işler sıkışık olduğu için başka bir monitör satın almak zorunda kalmam.

Bunun neden olduğunu biliyor musunuz? Herkese teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, I5-6500 Windows 10'a bağladığım biraz eski 22" LG TV karardı. Aynı TV, I5-14400 Windows 11'de çok iyi çalışıyor. Her iki durumda da HDMI ile bağlanıyorum. I5-6500'de açılmasını istiyorum, böylece işler sıkışık olduğu için başka bir monitör satın almak zorunda kalmam.

Bunun neden olduğunu biliyor musunuz? Herkese teşekkürler.
Sanırım o bilgisayarlarda başka ekranlar denedin, değil mi? Aynı ekran diğer bilgisayarlarda, i5 6500'e bağlı özel bir GPU'n var mı? Ve i5 14400'e? PB'ye mi yoksa özel GPU'ya mı bağlıyorsun? ekran çözünürlüğünü kontrol ettiniz mi?

Geriye sadece çalışmayan ekranı başka bir bilgisayarda test etmek kalıyor. Sorunun bu olup olmadığını görmek için!

Belki sorun DP - HDMI adaptörüdür. Deneyebileceğiniz başka bir adaptör var mı? Adaptörü her iki TV'de de kullandınız mı yoksa çalışan zaten DP ile mi geliyor?

TechFoumTR Blog Yazıları