Logitech G435'e daha iyi bir alternatif var mı?

onlaranlamaz

Kayıtlı Kullanıcı

Logitech G435'e daha iyi bir alternatif var mı? Lütfen seçeneklerinizi belirtin.​

Logitech G435'e daha iyi bir alternatif var mı.webp

2 yıldır kullanıyorum. Artık daha iyi bir kulaklık alma fırsatım oldu.
Kendime, ses ve mikrofon açısından G435'i geride bırakacak ve ayrıca radyo üzerinden bağlanabilecek bir kulaklık bulmak istiyorum. Lütfen tavsiyede bulunun. Bütçe 10.000'e kadar.

Bunlardan çok var çünkü G435'in sesi en sıradan olanı, 435'in en büyük avantajı hafifliği; daha hafif bir kulaklık bulmanız pek olası değil. 10k'dan yüksek herhangi bir kulaklık 435'ten daha iyi ses verecektir, ancak mikrofon konusunda bunu başarmak zor çünkü herkesin ucuz ıvır zıvırı var (belki G PRO X daha iyi olabilir, ama radyo kanallı kulaklıkların şu anda ne kadar olduğunu bilmiyorum).

Razer'dan Baracuda x kullanıyorum, ürünlerini satın almaktan önce korkuyordum, ancak bu kulaklık gerçekten işe yaradı, tasarımı oyun oynamak için değil, mikrofonu çıkarılabilir, Bluetooth ve radyo sinyaliyle bağlanabiliyorsunuz ve bir düğmeye basarak tüm bunları değiştirebiliyorsunuz, gerekirse bir kutuyla çalışıyor, ancak bir kablo aracılığıyla, ses de şaşırtıcıydı, bir keresinde bir arkadaşımın Razer kulaklığında müzik dinledim, acımasızdı, ama burada gayet iyi, bir süre sokakta taşıdım :) Tavsiye ederim.

Razer'dan Baracuda x.webp

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları