Oturup oynuyordum, sonra aniden çöktü, tüm ekran hafifçe yanıp söndü ve Windows'taki başlat paneli karardı, bilgisayarı yeniden başlattım, oyun başlatıcısında "Oyunda çökmeler yaşıyorsanız, bu grafik işlemcisinin arızasından kaynaklanıyor olabilir." (kelimenin tam anlamıyla) şeklinde bir uyarı belirdi, oyun bana gölgelendirici önbelleğini temizlememi önerdi, talimatlardaki gibi her şeyi yaptım, süreçte (temizleme sürecinde) herhangi bir sorunla karşılaşmadım + sürücüleri güncelledim, çünkü iki hatta üç aylıklardı ve sonuç oyunda bu oldu.
Bileşenler:
4060ti
i5-8400
16 RAM
Tüm bunlar, 40 serisi ekran kartları için kare oluşturma özelliği etkinleştirilmiş ve DLSS kenar yumuşatma işlevi devre dışı bırakılmış haldeyken yapıldı. Hiçbir şey değişmedi. Tam tersini yapıp, kenar yumuşatmayı kapatıp (bu özellik sayesinde 200 karenin tamamını veriyor, ancak her 3 saniyede bir donuyor ve her şey çok titriyor, neredeyse videodaki gibi) kenar yumuşatma ve DLSS süper çözünürlüğünü açarsanız daha da iyi olur. Ne olabilir? Örneğin Lies of P'de, yüksek +-'da sabit 60 kare, böyle bir şey yok. Bu kabus için yapılabilecek bir şey var mı?
Teşekkürler.
Bileşenler:
4060ti
i5-8400
16 RAM
Tüm bunlar, 40 serisi ekran kartları için kare oluşturma özelliği etkinleştirilmiş ve DLSS kenar yumuşatma işlevi devre dışı bırakılmış haldeyken yapıldı. Hiçbir şey değişmedi. Tam tersini yapıp, kenar yumuşatmayı kapatıp (bu özellik sayesinde 200 karenin tamamını veriyor, ancak her 3 saniyede bir donuyor ve her şey çok titriyor, neredeyse videodaki gibi) kenar yumuşatma ve DLSS süper çözünürlüğünü açarsanız daha da iyi olur. Ne olabilir? Örneğin Lies of P'de, yüksek +-'da sabit 60 kare, böyle bir şey yok. Bu kabus için yapılabilecek bir şey var mı?
Teşekkürler.