Mobil için en iyi video oynatıcı uygulaması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imy

Kayıtlı Kullanıcı
Günümüzde akıllı telefonunuzla bir filmi yayınlamak veya bir film indirip izlemek çok kolay hale geldi. Bazı kişiler filmlerini Netflix ve benzeri akış uygulamalarından yayınlamayı tercih ederken, benim gibi VLC player veya xplayer gibi uygulamalarla indirip çevrimdışı izlemeyi tercih edenler de var. Mobil için en iyi video oynatıcı uygulaması olarak hangi uygulamayı düşünüyorsunuz?

Telefonumda VLC yüklü, çünkü telefondan telefona aktarılıyor, ancak bir süredir kullanmıyorum.

Samsung Galaxy'de video oynatmak için yayınlanan yerel uygulama, genellikle açtığım tüm kodekleri/videoları oynatmak için yeterli oluyor. Yerel uygulamada izlenemeyen indirdiğim bir videoyla karşılaşmadım, bu yüzden artık VLC kullanmaya bile gerek kalmadı.

Uzun zaman önce VLC kullanıyordum. Bazı filmler için VPN gayet iyi çalışıyordu. Daha sonra çoğu filmi indirmek zorlaştı ve o zaman bıraktım. MX Player kullanmaya başladım, çok kullanışlı olduğunu gördüm çünkü kolayca yayın yapabiliyordum ve filmleri indirmek ve bunun için akıllı telefonumu kullanmak zorunda kalmıyordum.

TechFoumTR Blog Yazıları