Moza R3'ü satın alan var mı, parasına değer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

senan

Kayıtlı Kullanıcı
0
Hit

Moza R3'ü satın alan var mı? Parasına değer mi, yoksa R5'e yükseltmek daha mı iyi?​

R3'ün fiyatı şu anda, R5'in fiyatına göre daha uygun. Tamamen acemi biriyim ve daha önce hiç direksiyon simidi kullanmadım, bu yüzden 3.9 Nm ve 5.5 Nm'nin ne kadar fark yaratacağını bilmiyorum. Araba tutkunu değilim ve direksiyon hakimiyetim çok zayıf. Forza Motorsport, Horizon 5, Motorfest, Snowrunner ve Wreckfest 2 oyunlarını eğlence için oynamayı planlıyorum. Örneğin, bir R3 alıp daha sonra R9 tabanına yükseltirsem, eski direksiyon simidini ve pedallarını kolayca bağlayabilir miyim? Sadece günlük kullanım için ilgileniyorum. Lütfen dişli veya kayış tahrikli direksiyon simitlerinden kaçının, çünkü çok gürültülü ve güvenilmezler.

Moza R3'ü satın alan var mı.webp

Elbette, özellikle başka bir direksiyonunuz yoksa, deneyin. Denersiniz, alışırsınız ve daha güçlü bir şey isterseniz, Sahibinden de satıp daha güçlü bir tane alırsınız.

Ben de ilk direksiyonum olarak bir R3 almıştım ve hissi bana yeterli gelmişti; yarı güçte bile direksiyon zıplıyordu. İki hafta sonra yeterince dayandığımı fark edip sattım.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları