Neden herkes Threads'den şikayetçi?

texez10

Kayıtlı Kullanıcı
Bir noktada, Threads'in Mark Zuckerberg'in X'e rakip olacak uygulamayı piyasaya sürdüğünde yakalamayı istediği atılımı yakaladığını düşünmeye başladım. Aktif kullanıcı tabanı zamanla arttı, ancak birçok insanın şu veya bu konuda şikayet ettiğini görmekten kendimi alamıyorum. Mark Zuckerberg'in gerçek kontrolcüler yerine topluluk notları uygulama kararı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Threads'i ilk çıktığında denedim ve şikayetleri tamamen anladım: eksik özellikler, hantal akış ve platform için gerçek bir kimlik eksikliği. Aceleye getirilmiş gibiydi, sanki Meta Twitter kaosundan faydalanmak istemiş ama işi bitirememiş gibiydi. İçerik oluşturucular veya topluluk oluşturma için anlamlı araçlar olmadan etkileşimde kalmak zor. Şu anda, bir platformdan ziyade geçici bir yer tutucu gibi duruyor.

Bence herkesi yabancılaştırdı.

Sağcılar, Musk'ın Twitter'ına bir meydan okuma olarak başlatıldığı için hiçbir zaman destek vermedi; solcular, Zuckerberg'in seçimden sonra sağa kaymasını takdir etmedi ve her kesimden büyük teknoloji karşıtları, bunun Meta'nın bir parçası olmasından hoşlanmıyor.

Threads hakkında şikayet eden kimseyi tanımıyorum, aslında ben seviyorum, bence çok az toksikliği olan harika bir sosyal ağ, başlangıçta hiçbir şeyi yoktu ama kullanıcı sayısı arttıkça açıkça bir şeyler olacaktı, ancak örneğin Twitter (x) veya Facebook ile karşılaştırıldığında yok denecek kadar az, ki bu sosyal ağlarda bunlar çok daha fazla.

TechFoumTR Blog Yazıları