Bilgisayarımı düzenli olarak kullanmaya başlayalı birkaç ay oldu ama bugün biraz iş için açtım. Monitör kararıp fanlar hızlanana kadar bir iki saat boyunca sorunsuz çalışıyordu. Bilgisayar entegre grafik kartıyla sorunsuz çalışıyor ancak GPU üzerinden herhangi bir çıkış yok gibi görünüyor.
Başka bir monitör ve HDMI kablosuyla test ettim, ayrıca kartın güç kablolarını çıkarıp kartı PCIe yuvasına yeniden taktım. GPU aygıt yöneticisinde algılanmıyor ancak fanlar dönüyor ve dahili ekran standart AORUS yumurta gifini gösteriyor. GPU'yu algılayamadığı için sürücüleri GeForce Experience üzerinden güncelleyemiyorum veya doğrudan web sitesinden indiremiyorum. Herhangi bir yardımınız takdir edilecektir, teşekkür ederim!
Özellikler
Intel i7-10700K
AORUS GeForce RTX 4080 16GB MASTER
ASRock-Z490 Extreme4
16gb Corsair Vengeance 3200 DDR4
EVGA 750 GT
Başka bir monitör ve HDMI kablosuyla test ettim, ayrıca kartın güç kablolarını çıkarıp kartı PCIe yuvasına yeniden taktım. GPU aygıt yöneticisinde algılanmıyor ancak fanlar dönüyor ve dahili ekran standart AORUS yumurta gifini gösteriyor. GPU'yu algılayamadığı için sürücüleri GeForce Experience üzerinden güncelleyemiyorum veya doğrudan web sitesinden indiremiyorum. Herhangi bir yardımınız takdir edilecektir, teşekkür ederim!
Özellikler
Intel i7-10700K
AORUS GeForce RTX 4080 16GB MASTER
ASRock-Z490 Extreme4
16gb Corsair Vengeance 3200 DDR4
EVGA 750 GT