Değerli topluluğun tavsiyesine başvuruyorum. Eşim bana hediye olarak bir PS5 Slim verecek stratejik bir karar aldık.
Soru sormadan önce biraz bilgi vereyim: Eşim ve ben 1. seviyedeyiz. Konsol konusunda çok deneyimli değiliz ve beceri seviyemiz de pek ileri düzeyde değil. Konsolu öncelikle iş birliği oyunları (It Takes Two ve benzerleri) ve oyun filmleri için alıyoruz. Şimdi, sorulara geçelim:
Wi-Fi yönlendiricimde VPN kullanmam gerekecek mi? VPN olmadan da kullanabilir miyim?
Şu anda hangi ülkenin hesabı, parametrelerin bir kombinasyonuna göre en üst sırada yer alıyor? (Rusça seslendirme tercih edilir, nispeten düşük fiyat + düşük yasaklanma riski + basit ödeme sistemi)
Hangi eylemler hesap yasağına yol açabilir? Kişisel hikayeleriniz varsa lütfen paylaşın.
Eğer bir disk satın alırsam, oyunu hemen başlatabilir miyim? Hesap oluşturma zahmetine girmeden.
Satın alımdan sonraki ilk akşam hangi adımları atmanızı önerirsiniz?
"Google ne işe yarıyor gidip kendin bul." gibi faydalı tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. Burada insan deneyimlerini paylaşıyoruz, ancak SEO uzmanları tarafından oluşturulan makaleler zaten incelendi ve pek de faydalı değiller.
Bana gerçekten faydalı tavsiyeler veren herkese minnettarım.
Soru sormadan önce biraz bilgi vereyim: Eşim ve ben 1. seviyedeyiz. Konsol konusunda çok deneyimli değiliz ve beceri seviyemiz de pek ileri düzeyde değil. Konsolu öncelikle iş birliği oyunları (It Takes Two ve benzerleri) ve oyun filmleri için alıyoruz. Şimdi, sorulara geçelim:
"Google ne işe yarıyor gidip kendin bul." gibi faydalı tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. Burada insan deneyimlerini paylaşıyoruz, ancak SEO uzmanları tarafından oluşturulan makaleler zaten incelendi ve pek de faydalı değiller.
Bana gerçekten faydalı tavsiyeler veren herkese minnettarım.