omurozyurt
Kayıtlı Kullanıcı
- 7
- 10
- 5
Oyunlar için kablosuz kulaklık seçiminde yardım.
Çok çeşitli bir kulaklık koleksiyonum olmasına rağmen (asla bir ses tutkunu olmadığım için çok basit bir kulaklık olsa da), son zamanlarda zamanımın çoğunu AirPods aracılığıyla içerik tüketerek geçirdiğimi fark etmeye başladım, boynum/başım hiç yorulmuyor, kulaklarım terlemiyor, bu özellikle yaz aylarında önemli, evin koşuşturmacasından kopmanızı sağlayan bir gürültü bastırıcı var ve cihazlar arasında geçiş yapmak kolay. Ancak tüm bu avantajlara rağmen, elbette dezavantajları da var, örneğin BT üzerinden bağlanmanın, öncelikle bazı oyunlarda oldukça belirgin olabilen bir gecikmeye neden olması ve ikincisi, bağlantı sorunları, çünkü kulaklar bazen düşüyor (özellikle odadan çıkmanız gerektiğinde) ve yeniden bağlanmaları gerekiyor. Ayrıca, belirgin bir şekilde özerklikten yoksunum, akşam savaşları genellikle kulaklıkların pilinin bitmesiyle sonuçlanıyor.Yukarıdakilerin hepsinden, aşağıdaki kriterleri karşılayan kulaklıklar istediğimi anlıyorum: Kulak içi - Radyo bağlantısı - Aktif gürültü engelleme - 8 saat veya daha fazla pil ömrü Fazlalık olmadan nötr ses - 25k içinde fiyat (ve ne kadar ucuzsa o kadar iyi) Ve tabii ki, ses/bağlantı düşüşleri ve diğer saçmalıklar olmadan istikrarlı çalışma.
Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler