PS5'ten PS5 Pro'ya yükseltmeli miyim?

YunusSo

Kayıtlı Kullanıcı

PS5'ten PS5 Pro'ya yükseltmeli miyim?​

Bu yıl bir PS5 aldım. Çok eğlenceliydi. Ama aksiyon oyunlarındaki 30 FPS'den sıkılmaya başladım, bu gerçekten sinir bozucu. GTA 6 için bir tane almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.

PS5 sahipleri: Eğer yükseltme yaptıysanız, yeni sürümü beğendiniz mi? Gerçekten iyileştirmeleri hissediyor musunuz? GTA 6 için Pro sürümüne geçecek misiniz?
Ek soru: İstanbul'da PS5 Pro satın almak için en iyi yer neresi? Ayrıca, Pro için bu disk sürücüsünde uygun bir fiyata nasıl bulabilirim? Disksiz yaşayamam. :D

PS5'ten PS5 Pro'ya yükseltmeli miyim.webp

PS4 Pro'yu atladım, PS5'i de atlayacağım. Çok param olsa ve bütçemi zorlamadan Pro'yu alabilsem, alırdım. Ama diğer güzellikleri kaçırmak anlamına gelecek önemli masraf bana göre değmez.

Bu arada, her yerde 60 FPS'de oynuyorum. Hiçbir zaman mükemmel netlikte ve keskin grafikler elde edemezsiniz ve tek tek piksellere bakmadığınız sürece FPS daha önemlidir. Performans modunun özellikle kötü göründüğü tek zaman FF7 Rebirth'tü, ama orada bile gözlerim zamanla alıştı.

Yani, eğer memnun olmadığınızı söyleyenlerdenseniz, o zaman kesinlikle PS5 Pro'yu alın. Ancak, seçici davranıp Pro versiyonunu da beğenmeyebilirsiniz.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları