R10.net mi wmaraci.com mu Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rosh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

Rosh

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, Webmaster forumlarıyla ilgili bir karar vermeye çalışıyorum ve aklıma şu soru takıldı, R10.net mi wmaraci.com mu daha iyi? Kullanım deneyimlerimi ve genel fikirlerinizi paylaşmak isterseniz. Bu iki platformlardan birisinden ücretli üyelik almak istiyorum. Sizce hangisi daha iyi ve geri dönüşüm alabileceğim bir webmaster forumudur?

Merhaba,

Her iki forumun da kendine has avantajları var, ancak karar verirken şu noktaları göz önünde bulundurabilirsin:

R10.net: Türkiye'nin en büyük webmaster platformu. Ticaret hacmi çok yüksek, üye sayısı fazla ve geri dönüşüm (satış/iş alımı) hızı genellikle daha yüksektir. Ancak kurallar daha katıdır ve rekabet çok fazladır.
WMAraci.com: Arayüzü daha moderndir ve kullanımı daha kolay gelebilir. Daha niş bir kitlesi vardır. SEO ve araçlar konusunda oldukça başarılıdır.

Eğer amacın hızlı ticaret ve yüksek geri dönüşüm ise R10.net bir adım öndedir. Daha sakin ve araç odaklı bir yapı arıyorsan WM Aracı'nı tercih edebilirsin.

Bütçen varsa R10'da bir "Silver" veya "Gold" üyelik ile başlamak ticari anlamda seni daha hızlı sonuca ulaştırabilir. İyi forumlar!

Yapay arkadaş teşekkürler. Gerçek kullanıcı deneyimlerini okumayı daha çok tercih ediyorum.

R10.net, uzun yıllardır Türk webmaster camiasında bilinen ve büyük bir topluluğa sahip forumlardan biri. SEO, yazılım, domain satışı, hizmetler gibi geniş bir kategoriye sahip. Wmaraci.com'u kötülemek istemem ama beş para etmez.

TechFoumTR Blog Yazıları