Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Realtek HD ile her kurulumda bilgisayarımda çalışan Realtek sesi HD almaya çalışıyorum HD sürümünü istiyorum ve ses duyabiliyorum ama hiçbir şekilde mikrofon çalışmıyor jack takılı olduğu halde bile takılı değil diyor her şeyi denedim.
Realtek HD ile her kurulumda bilgisayarımda çalışan Realtek sesi HD almaya çalışıyorum HD sürümünü istiyorum ve ses duyabiliyorum ama hiçbir şekilde mikrofon çalışmıyor jack takılı olduğu halde bile takılı değil diyor her şeyi denedim.
En İyi Ses Kartları Kıyaslaması Yapıtım.
Ses kartları, bilgisayarınızdaki dijital sesi analog sinyallere dönüştürerek hoparlörlerinizden veya kulaklığınızdan duyabileceğiniz hale getiren önemli bir donanım parçasıdır. Özellikle müzik prodüksiyonu, oyun veya yüksek kaliteli ses deneyimi isteyenler için doğru ses kartını seçmek önemlidir. Bu makalede, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun en iyi ses kartlarını karşılaştıracağız.
Ses Kartı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bağlantı Türü...
Aux çıkışı bana sorun çıkaran bir HP anakartım var, birkaç saniye boyunca ve bazen de sırasında ne ses çalıyorsa ondan sonra statik benzeri bir gürültü. Birden fazla hoparlörü kontrol ettim ve diğer bilgisayarlardaki hoparlörleri kontrol ettim, bu aux çıkışı sorunumu. Bu yüzden ucuz bir ses kartı almalımıyım diye düşündüm ama bulduğum ucuz her şeyin yorumları çok kötü
500-600TL veya daha azına bir ses kartı bulmayı umuyordum Ben bir ses tutkunu değilim, sadece en azından bir ses gelsin...
Müzik Deezer streaming uygulamamda normalizasyonu devre dışı bırakmanın müziği çok daha iyi ve çok daha vurucu hale getirdiğini yeni keşfettim. Yıllardır yanlış yapıyordum ve müzik kütüphanemi yeniden keşfediyorum.