Şimdiye kadar hiç kimsenin eleştirmediği video oyunları hangileri biliyorsunuz?

deliormanli11

Kayıtlı Kullanıcı
0
Hit
Bilindiği üzere, bazı sitelerde oyunlara karşı nefret duyuluyor. En efsanevi, ikonik ve evrensel olarak tanınan projeler bile, yorumculara göre er ya da geç "aşırı abartılmış saçmalık " , "yarım yamalak teknoloji demoları" ve "uzatılmış çöp" haline geliyor.

Merak ediyordum da: Hiç, asla eleştiri almamış oyunlar var mı? Evrensel olarak harika olan, dünyada tek bir nefret edeni bile olmayan bir şey?​

Sadece ikisini hatırlıyorum: Batman: Arkham City ve Portal 2. Hayatımda onlar hakkında hiç kötü bir şey duymadım. Geri kalan her şey, The Witcher 3, Gothic 2, RDR 2 ve hatta o muhteşem ve berbat Half-Life 2 Eh, biliyorsunuz işte. Buna benzer bir şey hatırlıyor musunuz?

Age of Empires 2, Royal Air, Dead Space 1-2 ve garip bir şekilde Kotor 1. Evet, oyunun PC'de çok kaba bir şekilde piyasaya sürüldüğü, kutulu versiyonunun çok daha iyi olduğu söylenebilir, ancak bu durumda bile oyun eleştiriden ziyade, geliştiricilere her şeyi düzgün bir şekilde bitirmek için yeterli zaman ve para verilmediği için üzüntüyle karşılandı.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları