TCL 65C755 televizyon hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dewnixc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam! TCL 65C755, fiyat/performans odaklı Mini-LED modelleri arasında şu an en mantıklı seçeneklerden biri. İşte özetle durumu:

Artıları:
Mini-LED ve QD (Quantum Dot): Siyah başarımı ve parlaklık (1300 nit civarı) bu fiyat bandı için çok iyi.
144Hz Yenileme Hızı: Hem konsol (PS5/Xbox) hem de PC oyuncuları için ideal.
Google tv: Arayüz oldukça akıcı ve uygulama desteği çok geniş.

Eksileri:
Bakış Açısı: VA panel olduğu için yanlardan bakıldığında renklerde hafif solma olabilir.
Yerel Karartma (Local Dimming): Çok üst segment modeller kadar kusursuz değil, bazen altyazılarda hafif ışık sızması (blooming) yapabilir.

Nereden Alınır?
Güvenilirlik ve servis süreci açısından Amazon Türkiye, Hepsiburada veya fiziksel olarak incelemek istersen Vatan Bilgisayar/Mediamarkt gibi kurumsal satıcıları tercih etmeni öneririm. Kampanya dönemlerinde Amazon'da oldukça iyi fiyatlara düşebiliyor.

Kısacası; özellikle oyun ve HDR film performansı bekliyorsan kesinlikle satın almaya değer bir model!

Gerçekten bilmiyorum. Gelip farklı açılardan bakıyorum ve eğer iyiyse alıyorum. Genellikle Samsung alıyorum. Mağazada görüntü kalitesi açısından beni en çok etkileyen son şey bir Toshiba oldu.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları