Telefonlarım ve Windows için bir uygulamaya ihtiyacım var, ayrıca FireFox dostu olmalı. Bir incelemede Microsoft'un kimlik doğrulayıcısını kullanan birinin hiçbir sorun yaşamadığını okudum, ancak telefonunu hiç kaybetmemiş. Bu beni durdurup telefonumu kaybedersem ne olacağını düşünmeye sevk etti. Cevaplar aradım ama bulamadım.
Telefonum şarj oluyorsa veya Zoom'da veya bir aramada meşgulse başka şeyler yaparken gezinmek her zaman iyi gitmiyorsa diğer telefonumu kullanabilir miyim? Masaüstümde çalışıyorum. Bunun için kayıt yaptırmam gerektiğini varsayıyorum.
1) Android, Windows için hangisi en iyisidir?
2) Yukarıdakileri karşılayan ve iki telefonda kullanılabilen bir uygulama var mı? masaüstümde, bu büyük bir artı olurdu.
3) Yalnızca bir telefondaysa, o telefonu kaybedersem ne olur?
İlk kez kullanan ve teknoloji konusunda bilgili olmayan biri için başka bilgiler faydalı olacaktır.
Yardımınız için teşekkürler!
Telefonum şarj oluyorsa veya Zoom'da veya bir aramada meşgulse başka şeyler yaparken gezinmek her zaman iyi gitmiyorsa diğer telefonumu kullanabilir miyim? Masaüstümde çalışıyorum. Bunun için kayıt yaptırmam gerektiğini varsayıyorum.
1) Android, Windows için hangisi en iyisidir?
2) Yukarıdakileri karşılayan ve iki telefonda kullanılabilen bir uygulama var mı? masaüstümde, bu büyük bir artı olurdu.
3) Yalnızca bir telefondaysa, o telefonu kaybedersem ne olur?
İlk kez kullanan ve teknoloji konusunda bilgili olmayan biri için başka bilgiler faydalı olacaktır.
Yardımınız için teşekkürler!