doganalp Kayıtlı Kullanıcı Mesajlar 14 Tepkime puanı 33 Puanları 15 Konum Hatay Bugün 13:43 #1 Merhaba arkadaşlar, Ubisoft başlatıcısını çevrimdışı moda nasıl geçireceğimi bana söyleyebilir misiniz? Başlatıcı ayarlarını aradım ama çevrimdışı moda geçirecek bir ayar bulamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, Ubisoft başlatıcısını çevrimdışı moda nasıl geçireceğimi bana söyleyebilir misiniz? Başlatıcı ayarlarını aradım ama çevrimdışı moda geçirecek bir ayar bulamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
H hepsiyen Kayıtlı Kullanıcı Mesajlar 35 Tepkime puanı 74 Puanları 20 Bugün 15:34 #2 Bu arada, AC'yi başlattığımda bazen Uplay'i güncelleyip donması can sıkıcı. 3 harfi etkinleştirmek işe yarıyor.
Bu arada, AC'yi başlattığımda bazen Uplay'i güncelleyip donması can sıkıcı. 3 harfi etkinleştirmek işe yarıyor.
aDam Only Kayıtlı Kullanıcı Mesajlar 118 Tepkime puanı 186 Puanları 45 22 dakika önce #3 Denetim masasından ağ kartınızı devre dışı bırakın, ardından başlatıcıyı başlatın.