Selamlar TECHFORUM Ailesi,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve sürekli geliştirmeye devam ettiğim, hiçbir kod bilgisi gerektirmeyen, modern ve %100 Açık Kaynak portfolyo scriptimin V1.6 Dev Güncellemesini sizlerin kullanımına sunuyorum.
Piyasada ücretli satılan birçok sistemden daha donanımlı olması için altyapıyı baştan aşağı yeniledim. Tüm özellikleri, yönetim paneli detaylarını ve gelecek güncellemeleri (Roadmap) sitemizden detaylıca inceleyebilirsiniz.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve sürekli geliştirmeye devam ettiğim, hiçbir kod bilgisi gerektirmeyen, modern ve %100 Açık Kaynak portfolyo scriptimin V1.6 Dev Güncellemesini sizlerin kullanımına sunuyorum.
Piyasada ücretli satılan birçok sistemden daha donanımlı olması için altyapıyı baştan aşağı yeniledim. Tüm özellikleri, yönetim paneli detaylarını ve gelecek güncellemeleri (Roadmap) sitemizden detaylıca inceleyebilirsiniz.
Tema Marketi (Yeni): Klasör mantığıyla çalışan altyapı sayesinde admin panelinden tek tıkla sitenizin tasarımını tamamen değiştirebilirsiniz.
Çoklu Dil / Multi-Lang (Yeni): Sitenizi hem Türkçe hem İngilizce (veya dilediğiniz başka bir dilde) global olarak yayınlayın.
Sürükle & Bırak Yönetimi (Yeni): Yetenekler, projeler ve deneyimler menüsünü admin panelinde mouse ile tutup sürükleyerek saniyeler içinde sıralayın (Ajax).
SMTP Mail Sistemi (Yeni): İletişim formundan gelen mesajlar doğrudan e-postanıza düşsün.
SEO Uyumlu Blog (Yeni): Özel link (URL) yapısıyla blog yazıları yayımlayın. Analytics kodu ve Sitemap.xml entegrasyonu hazır.
Saniyeler İçinde Kurulum: SQL import etmenize gerek yok! install.php sihirbazı ile veritabanı tabloları otomatik kurulur.
Maksimum Güvenlik: CSRF korumalı formlar, PDO mimarisi, XSS filtreleme ve "Şifre Kurtarma Kodu" ile tam güvenlik.
Karanlık Mod (Dark Mode): Kullanıcı dostu, cihazın temasına duyarlı arayüz.
Hafif ve Hızlı: Gereksiz kodlardan arındırılmış PHP 8 altyapısı.
İyi günlerde kullanın.
Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum! Herkese iyi çalışmalar dilerim.