Web Analitiği İçin En İyi Araçlar Hangileridir?

esintiler

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar selamlar, bir web yöneticisi olarak güvenebileceğim en iyi ve en uygun web analitiği araçlarını bilmek istiyorum. Kesin veriler sunan ve çok basit bir arayüze sahip olana ihtiyacım var, ne önerirsiniz?

Google Analytics kullanıyorum, ancak söylemeliyim ki, arayüz yıllar geçtikçe daha da karmaşıklaştı ve web sitesini kurduktan sonra tekrar uygulamanız gereken tek şey izleme kodunu bulmak oldu. Güvenilir veriler sağlasa da, istediğim verileri tek bir yerde görüntüleyen en kullanıcı dostu arayüz değil ve yönettiğim sitelerde iyileştirmelerin yapılabileceği yerleri incelemek için çeşitli bölümler arasında gezinmeme neden oluyor.

Yakında alternatifler arayacağım, yeter ki onlar da aynı güvenilir veriyi sağlasın.

Arkadaşlar selamlar, bir web yöneticisi olarak güvenebileceğim en iyi ve en uygun web analitiği araçlarını bilmek istiyorum. Kesin veriler sunan ve çok basit bir arayüze sahip olana ihtiyacım var, ne önerirsiniz?
Şahsen, ben normalde Google Analytics'i kullanmayı tercih ediyorum çünkü geri kalanıyla karşılaştırıldığında en iyi bilinen web trafiği istatistik hizmetidir. Deneyimime göre, kullanıcı dostudur ve bu yüzden her zaman kullanırım.

Ücretsiz web analitik araçları için her zaman Microsoft Clarity'yi tercih ederim. Bir sitedeki kullanıcı davranışını analiz etmek için çok etkilidir. Isı haritaları gibi ölçümleri gösterir ve kullanıcının sitede sahip olduğu farklı etkileşimleri izlemenize yardımcı olur. Google Analytics de mükemmeldir.