Windows 10'u 11'e güncellerken 0xc0000225 hata kodu aldım

OlduBy

Kıdemli Üye
Herkese merhaba, HP Laptop cihazımda Windows güncellemesini çalıştırdım ve Windows 10'dan 11'e geçmek istedim, indirdim, kuruluma başladım ve sahip olduğum tek şey, dönen bir simge bulunan hp logosuydu. Kurtarma moduna girmeye çalıştım ama giremiyorum, 0xc0000225 hata koduyla mavi ekran gösteriyor ve hp logosuna ve döndürücüye geri dönüyor. Bilgisayarcıya götürmeden önce deneyebileceğim bir şey olup olmadığını merak ediyordum? Herhangi bir önerisi olan varsa bildirsin lütfen.
 0xc0000225 hata kodu

Çözüm
Merhaba @OlduBy 0xc0000225 hatası genellikle, doğru sistem dosyalarını bulamaması nedeniyle sistem önyüklemede sorunlarla karşılaştığında ortaya çıkar. F11 çalışmazsa, başka bir bilgisayarda Windows 10 yükleme medyasını bir USB sürücüsüne indirin ve yükleyin. Bir USB bağlantı noktasına yerleştirin ve sistemin buradan önyükleme yapıp yapmayacağına bakın. Gelişmiş seçenekleri kullanarak "Bilgisayarımı Onar" a gidin ve bir "Başlangıç Onarma" gerçekleştirin. Olmazsa, BIOS'a girmek için önyüklemede F10 tuşuna basmayı deneyin ve önce önyükleme sırasını USB olarak ayarlayın. Linki bırakıyorum adımları izleyin yardımcı olacaktır...
Merhaba @OlduBy 0xc0000225 hatası genellikle, doğru sistem dosyalarını bulamaması nedeniyle sistem önyüklemede sorunlarla karşılaştığında ortaya çıkar. F11 çalışmazsa, başka bir bilgisayarda Windows 10 yükleme medyasını bir USB sürücüsüne indirin ve yükleyin. Bir USB bağlantı noktasına yerleştirin ve sistemin buradan önyükleme yapıp yapmayacağına bakın. Gelişmiş seçenekleri kullanarak "Bilgisayarımı Onar" a gidin ve bir "Başlangıç Onarma" gerçekleştirin. Olmazsa, BIOS'a girmek için önyüklemede F10 tuşuna basmayı deneyin ve önce önyükleme sırasını USB olarak ayarlayın. Linki bırakıyorum adımları izleyin yardımcı olacaktır.

Çözüm
Merhaba @gezgin başlangıç onarmayı yaptım belirttiğin adımları olduğu gibi uyguladım Windows 10 açıldı yedekleme yapıp Windows 11 kurulumu yapmayı planlıyorum. Yardımın için çok teşekkür ederim. Sorunu halletim.