Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win 10 dizüstü bilgisayarım bozuldu Win 7 yüklü bir masaüstü bilgisayarım var Win 10 veya 11'e nasıl güncelleyebilirim? Sadece web'de gezinmek için yeterli sayıda şeyin yüklü olması gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
Win 10 dizüstü bilgisayarım bozuldu Win 7 yüklü bir masaüstü bilgisayarım var Win 10 veya 11'e nasıl güncelleyebilirim? Sadece web'de gezinmek için yeterli sayıda şeyin yüklü olması gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
Rufus, önyüklenebilir USB sürücüleri oluşturmak için kullanılan küçük ve kullanışlı bir araçtır. Windows 7 ile de uyumludur ve bu işletim sistemi için önyüklenebilir USB bellek hazırlamak için sıklıkla tercih edilir.
Rufus'u Windows 7 ile Kullanmak:
Rufus'un en son sürümleri genellikle Windows 8 ve üzeri için optimize edilmiş olsa da, eski sürümleri Windows 7 ile sorunsuz çalışabilir. Rufus'un resmi web sitesinden (rufus.ie) veya güvenilir indirme sitelerinden (örn. Uptodown) eski...
Merhaba.
Bu sorun bilgisayarımda ortaya çıktı.
Çok kısaca: Bu, bir ay içinde ikinci kez bir tür arızanın meydana gelmesi ve önceki aya ait bazı dosyaların tüm disklerde kaybolmasına neden olması.
Daha fazla ayrıntı:
Bilgisayarın 4 fiziksel diski vardır, 2 sdd, 2 hdd.
1 ssd – win7 (SSD disk Samsung 870 EVO 500 GB)
2 ssd – win10, (SSD Digma Run S9 DGSR2001TS93T 1TB)
3 hdd – win7, bilgi depolama (Western Digital WD1001FALS 1Tb)
4 hdd – bilgi depolama (Seagate Barracuda ST2000DM008 2TB)...
Sevgili Arkadaşlar.
Eklerden görebileceğiniz gibi güncelleme gerektiren/eksik olduğunu varsaydığım Base ID'ler var.
Bunları nasıl çözebilirim sorunları ortadan kaldırabilirim.
resim ekinde paylaştım.
Windows Vista ISO dosyası, Windows Vista işletim sisteminin bir disk görüntüsüdür. Bu dosya, bir DVD veya USB sürücüsüne yazılarak Windows Vista kurulum medyası oluşturmak için kullanılır. ISO dosyası, işletim sisteminin tüm kurulum dosyalarını içerir ve yeni bir bilgisayara Windows Vista yüklemek veya mevcut bir kurulumu onarmak için kullanılabilir.
Windows Vista ISO'sunu Nereden Edinebilirsiniz?
Microsoft, Windows Vista için resmi indirme bağlantıları sunmamaktadır. Bunun nedeni, Windows...
Bilgisayarınızı Fabrika Ayarlarına Nasıl Geri Yüklersiniz
Bu eğitim, Windows bilgisayarınızda sistem geri yüklemesinin nasıl yapılacağı konusunda size rehberlik edecektir. Aşağıda yalnızca bilgisayarınıza uyan eğitimi okuyup uyguladığınızdan emin olun. Geri yükleme işlemi sırasında bir hata oluşursa, işlemi durdurun ve rehberlik için uygun TSF forumuna gönderin.
**Önce Burayı Okuyun! **
UYARI: BU EĞİTİM BİLGİSAYARINIZI FABRİKA AYARLARINA SIFIRLAYACAKTIR! WINDOWS SİLİNECEK VE SATIN...
Artık resmileşti.
Mozilla Firefox ESR 115'in Windows 7'ye desteğinin Eylül 2024'te sona ermesi gerekiyordu ancak şimdi Nisan 2025'e kadar uzatılacak windows 7 kullanan arkadaşlara duyrulur