Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft, bir sonraki güncellemede yerleşik olarak daha fazla casus yazılımla sizi bombalayacak. Microsoft'tan çok bunaldım, Linux Mint kurdum. Öğrenmesi oldukça kolay. Kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.
Merhaba, Cloudflare tarayıcı bütünlük kontrolü, ana akım olmayan tarayıcıların kullanıcılarının web erişimini reddediyor. Çoğunlukla Mozilla ile ilgili. Cloudflare'den hiçbir yanıt gelmedi ve Cloudflare Community'deki ilgili destek konusu, resmi bir yanıt veya çözüm olmadan kilitlendi.
Microsoft, bir sonraki güncellemede yerleşik olarak daha fazla casus yazılımla sizi bombalayacak. Microsoft'tan çok bunaldım, Linux Mint kurdum. Öğrenmesi oldukça kolay. Kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.
TechForum.tr üzerinde en fazla ilgi gören teknolojik konular şunlardır,
Soru-Cevap Bölümü: Kullanıcılar, aşk, burç, bahçe, elektronik ve bilgi teknolojileri gibi genel konularda sorular sorarak en iyi yanıtları bulmaya çalışıyor.
Oyun Desteği: Bilgisayar oyunları ve konsol oyunları ile ilgili sorunlar, oyun kurulumu ve çevrimiçi oyun desteği gibi konular oldukça popüler. Kullanıcılar, oyun deneyimlerini iyileştirmek için bu forumları aktif olarak kullanıyor.
İşletim Sistemleri Desteği...
TechForum.TR Moderatör Alımları Başlıyor!
Türkiye'nin önde gelen teknoloji platformlarından biri olan TechForum.TR, büyüyen ve gelişen topluluğuna yeni moderatörler katmaya hazırlanıyor! Eğer teknolojiye ilgi duyuyor, insanlarla iletişim kurmayı seviyor ve forum ortamına katkıda bulunmak istiyorsanız, bu fırsat tam size göre!
Moderatörlük Nedir?
Moderatörler, bir forumun düzenini ve işleyişini sağlayan, topluluğun huzur içinde tartışmasına yardımcı olan önemli kişilerdir. TechForum.TR'de...
Teknoloji Forumları ve Formları Hangisi Doğru?
Günümüzde internet, bilgiye ulaşmanın ve iletişim kurmanın en hızlı ve etkili yollarından biri haline geldi. Özellikle teknoloji alanında, sürekli yeni gelişmeler yaşanması ve bilgi paylaşımının önem kazanmasıyla birlikte, teknoloji forumları ve formları da popüler hale geldi. Ancak, bu iki kavramın sıkça karıştırılması veya yanlış kullanılması, bilgi kirliliğine ve iletişim sorunlarına yol açabilmektedir. Bu makalede, teknoloji forumları ve...
Uzay Araştırmaları Mars'a Yolculuk
Uzay araştırmaları, insanlığın evreni anlama ve keşfetme arayışının önemli bir parçasıdır. Mars'a yolculuk ve ötesi, bu araştırmaların en heyecan verici ve gelecek vadeden alanlarından biridir.
Mars'a Yolculuk, Mars, Dünya'ya en yakın gezegenlerden biri olduğu için uzun zamandır insanlığın ilgi odağı olmuştur. Gezegenin yüzeyinde su buzu bulunması, geçmişte yaşamın varlığına dair ipuçları ve gelecekteki kolonileşme potansiyeli, Mars'a yolculuk konusunu...
TechForum.tr Forum Sitesi
TechForum.tr, teknoloji meraklıları ve profesyonelleri için önemli bir kaynak. Bu forum, teknoloji alanında bilgi paylaşımı, sorun çözme ve yeni teknolojik gelişmeler hakkında tartışma platformu sunuyor. İşte TechForum.tr hakkında bazı önemli noktalar:
Kullanıcı Dostu Arayüz: Forumun kullanımı kolay ve anlaşılır bir arayüze sahip, bu da hem yeni üyeler hem de deneyimli kullanıcılar için erişilebilirliği artırıyor.
Geniş Kapsamlı Konular: Elektronik, programlama...