Windows Outlook iPhone'umla nasıl senkronize edebilirim?

arda45x

Kıdemli Üye
iPhone'a senkronize etmek için şu şekilde mi yapmalıyım.

1. outlook.com'dan iPhone'a
2. icloud.com'dan iPhone'a

Windows'ta çalışan Outlook istemcimi senkronize edemiyorum. Windows yazılımı için iCloud'u kullanıyorum ve kişileri senkronize etmeyi seçtim ancak bunun nereye veya hangi kişilere senkronize edildiğini bilme seçeneği yok. Yukarıdaki 1 ve 2. öğeleri çalıştırabildiğim için yakın olduğumu hissediyorum. Outlook istemcisi bağımsızdır, bu nedenle bir IMAP veya 365 sunucusunda değildir.

Birisi yardımcı olabilir mi? Outlook iPhone nasıl senkronize edilir

Çözüm

Windows'ta çalışan Outlook istemcimi senkronize edemiyorum. Windows yazılımı için iCloud'u kullanıyorum ve kişileri senkronize etmeyi seçtim ancak bunun nereye veya hangi kişilere senkronize edildiğini bilme seçeneği yok. Yukarıdaki 1 ve 2. öğeleri çalıştırabildiğim için yakın olduğumu hissediyorum. Outlook istemcisi bağımsızdır, bu nedenle bir IMAP veya 365 sunucusunda değildir.

1. iOS için Outlook 'da Ayarlar > Hesapları'na gidin> Hesap > Email HesabıEkle'ye gidin.
  2. E-posta adresini girin. Hesap Ekle’ye dokunun...

1. iOS için Outlook 'da Ayarlar > Hesapları'na gidin> Hesap > Email HesabıEkle'ye gidin.
  2. E-posta adresini girin. Hesap Ekle’ye dokunun.
  3. E-posta sağlayıcınızı seçin ekranını alırsanız IMAP'i seçin.
  4. Parolanızı girin ve Gelişmiş Ayarları Kullan'a geçin.
  5. Gereken sunucu ayarı bilgilerini girin. Oturum Aç’a dokunun.

Eğer yapamazsanız şu bağlantıyı takip edin @arda45x yardımcı olacaktır.

Çözüm