X uygulamasının bir düşüş yaşadığını düşünüyor musunuz?

selimhan

Elon Musk, X uygulamasını, eski adıyla Twitter'ı satın aldığından beri bir şikayetten diğerine geçti. Elon Musk ve yeni ekibin getirdiği birçok değişiklik nedeniyle sosyal medya platformlarını bırakanlar bile oldu. Şimdiye kadarki gelişimlerine ilişkin değerlendirmenizde, bunun ilerici mi yoksa gerileyen bir süreç olduğunu mu söylersiniz?

Elon Musk, X uygulamasını, eski adıyla Twitter'ı satın aldığından beri bir şikayetten diğerine geçti. Elon Musk ve yeni ekibin getirdiği birçok değişiklik nedeniyle sosyal medya platformlarını bırakanlar bile oldu. Şimdiye kadarki gelişimlerine ilişkin değerlendirmenizde, bunun ilerici mi yoksa gerileyen bir süreç olduğunu mu söylersiniz?
Konuştuğum kişilerden Twitter/X'i çok kullananlar, platformda yapılan değişiklikler nedeniyle artık eskisi kadar kullanmadıklarını söylediler.

Ben de çok kullanıyordum ama artık bir şey aramıyorsam girme isteği duymuyorum.

Bir bakıma düşüş yaşadığını hissediyorum ama en azından şimdilik fark edilmiyor.

Yokuş aşağı gitmeye devam ediyorlar, Elon devralmadan önce bile biraz toksikti ama devraldığında daha da kötüleşti. Gerçekten ilgi çekmek için gönderilerinizin parasını ödemeniz gerekiyor ve moderasyonun bir şaka olduğunu söylememe gerek yok. Elon hakkında kötü bir şey söyleyemem ama ırkçı, transfobik ve homofobik olabilirsiniz ve bu tür içeriklere izin veren bir platformda olmak istemiyorum.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları