- Konu Yazar
Merhaba! Uzun süredir uygun fiyatlı ama kaliteli kablosuz kulak içi kulaklık arayışındaydım ve sonunda Xiaomi Redmi Buds 6 Play modelini denedim. Aşağıda bu ürünü almadan önce aklıma gelen soruların cevaplarını kendi deneyimlerim ve araştırmalarımla paylaşıyorum.
Video izlerken veya oyun oynarken ciddi bir gecikme fark etmedim ki bu çoğu uygun fiyatlı modelde sorun olabiliyor.
Kısa telefon görüşmeleri ve müzik için ilk etapta yeterli oluyor. Kılıf ile birlikte toplam kullanım süresi de yeterli seviyede.
Uzun süre takınca bile rahatsızlık hissi minimum seviyede. Spor yaparken de kolay düşmedi.
1. Redmi Buds 6 Play’in ses kalitesi nasıl?
Ses performansı bence bu fiyat segmenti için oldukça başarılı.- Bass (bas) tatmin edici
- Orta ve tizler dengeli
- Müzik dinlerken detaylar nett
2.Bluetooth bağlantı ve gecikme sorunu var mı?
Bluetooth bağlantısı hızlı ve stabil.Video izlerken veya oyun oynarken ciddi bir gecikme fark etmedim ki bu çoğu uygun fiyatlı modelde sorun olabiliyor.
3. Pil ömrü ne kadar?
Üreticiye göre tek şarjla uzun kullanım vaadediyor ve ben de günlük kullanımda bu beklentinin büyük kısmını gördüm.Kısa telefon görüşmeleri ve müzik için ilk etapta yeterli oluyor. Kılıf ile birlikte toplam kullanım süresi de yeterli seviyede.
4. Rahatlık ve ergonomi nasıl?
Kulak içi yapısı kulağa iyi oturuyor.Uzun süre takınca bile rahatsızlık hissi minimum seviyede. Spor yaparken de kolay düşmedi.