Xiaomi Redmi Buds 6 Play Kulakiçi Kulaklık Alınır mı?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

SametNak

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Uzun süredir uygun fiyatlı ama kaliteli kablosuz kulak içi kulaklık arayışındaydım ve sonunda Xiaomi Redmi Buds 6 Play modelini denedim. Aşağıda bu ürünü almadan önce aklıma gelen soruların cevaplarını kendi deneyimlerim ve araştırmalarımla paylaşıyorum.

Xiaomi Redmi Buds 6 Play Kulakiçi Kulaklık

1. Redmi Buds 6 Play’in ses kalitesi nasıl?​

Ses performansı bence bu fiyat segmenti için oldukça başarılı.
  • Bass (bas) tatmin edici
  • Orta ve tizler dengeli
  • Müzik dinlerken detaylar nett
Tabii profesyonel/stüdyo kulaklıklarla kıyaslamak haksızlık olur ama gündelik kullanım için yeterli.

2.Bluetooth bağlantı ve gecikme sorunu var mı?​

Bluetooth bağlantısı hızlı ve stabil.
Video izlerken veya oyun oynarken ciddi bir gecikme fark etmedim ki bu çoğu uygun fiyatlı modelde sorun olabiliyor.

3. Pil ömrü ne kadar?​

Üreticiye göre tek şarjla uzun kullanım vaadediyor ve ben de günlük kullanımda bu beklentinin büyük kısmını gördüm.
Kısa telefon görüşmeleri ve müzik için ilk etapta yeterli oluyor. Kılıf ile birlikte toplam kullanım süresi de yeterli seviyede.

4. Rahatlık ve ergonomi nasıl?​

Kulak içi yapısı kulağa iyi oturuyor.
Uzun süre takınca bile rahatsızlık hissi minimum seviyede. Spor yaparken de kolay düşmedi.

5. Ses yalıtımı yeterli mi?​

Pasif (aktif değil) ses yalıtımı var, yani etraftaki sesleri tamamen kesmiyor ama dış ortam seslerini oldukça bastırıyor. Çoğu kullanıcı bu seviyeyi yeterli buluyor.

Harika bir inceleme olmuş, eline sağlık! Özellikle uygun fiyatlı kulaklık arayanlar için bu tarz kullanıcı deneyimleri çok değerli oluyor.

Benim de merak ettiğim bir nokta var; mikrofon kalitesi dış mekanlarda veya rüzgarlı havalarda nasıl? Karşı taraf sesini net alabiliyor mu, yoksa çevre seslerini çok yansıtıyor mu? Yanıtlayabilirsen çok sevinirim.

Şuan ürün çoğu online satış sitesinde fiyat olarak 600TL den satılıyor. Zamanında 2000TL olan ürünler artık herkeste olduğu için fiyatları düştü.

Fiyat çok uygun, eğer bir süre sonra kulağında kaşınma aşınma yapmıyorsa alınır.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları