Yapay zeka ile YouTube uzmanı olmadan video hazırlama?

is_for_you

Kayıtlı Kullanıcı
Faceless YouTube, InVideo ai gibi tipik yapay zeka abonelikleriyle karşılaştırıldığında ne kadar güçlü? YouTube'u birkaç yıldır takip ediyorum, ancak yapay zeka içeriklerini her zaman saçma buldum ve hatta serbest çalışanlarla çalıştım. Ancak şimdi bu araçlar, aylık 30-50 dolara stok görüntüleri ve yapay zeka görüntülerini bir araya getirebiliyor.

Arkadaşım, ön prodüksiyonun ardından, yapay zeka destekli bir kanalla 22 günde 35.000 izlenme sayısına ulaştı, bu da bir şeylerin işe yaradığını gösteriyor. Etkileşim oranı oldukça düşük, 200 beğeni ve birkaç yorum var. En iyi videosu 3.000 izlenmeyle sınırlı kaldı. Daha büyük hedefleri olduğunu söylüyor. Hala kendi nişini arıyor. Bu yüzden muhtemelen şans işi. Niş büyük olasılıkla eğlence sektöründe bir yerde olacak.

Şimdi sorum şu? Bu araçlar o kadar güçlü mü ki, YouTube uzmanı olmadan da tıklama ve izlenme süresi üretip daha sonra bunlarla iyi para kazanılabilir mi? Ayrıca, profesyonel bir serbest çalışan gibi hedefi tutturan belirli komut kalıpları da olabilir.

Bu başarı tekrarlanabilir mi, yoksa sadece kitleleri tam isabetle mi yakaladı? YouTube bilgim ve yapay zekayı kullanarak, bildiğim iyi nişlerde (yüksek RPM + SEO) bunu tekrarlayabilir miyim?

Yapay zeka kanalı, serbest çalışan kanallarıma kıyasla nasıl bir gelişim gösterdi?

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri