Yeni araba, önerileriniz?

Otann

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, 200.000 km'deki eski Fiat Punto'mu değiştirmek için araba bakıyorum.

Fiat'ın dışında, çok memnun olduğum bir Toyota CHR'ım var.

Başlangıçta hibrit arıyordum ve seçeneklerim Corolla (GRSPORT donanım + Premium Paket) veya Advance Paketli Honda Civic'ti. Neyse, diğer seçenekleri görmek için Mazda bayisine gittim ve Mazda 3'e bakıyordum, gerçek şu ki, hiç de beğenmemiştim ve şimdi şüphelerim var. Hibrit olmadığını biliyorum, ancak harika motorları ve ECO etiketiyle çok düşük yakıt tüketimine sahip. Üç modelden (estetiği bir kenara bırakırsak) hangisini seçerdiniz? Mazda durumunda, hangi motor ve şanzıman?

Başka önerilere de açığım. Aradığım araba tipini görebilirsiniz; SUV veya 5 metrelik bir araba istemiyorum.

Merhaba! Ben bu ikisi arasında kalırdım. Toyota'yı tercih ederim ve kişisel olarak her şeyin rahatça sığdığı Touring'i tercih ederim. Önceki modellerini kullanan tanıdığım herkes bundan övgüyle bahsediyor ve bu bir lüks olmasa da, bundan çok memnunlar. Şimdi yeni Civic'e bakıyorum ve her gördüğümde daha çok beğeniyorum. Sürüş sırasında otomatik akü şarj etme özelliğini uyguladıklarını bilmiyordum, aslında bundan hoşlanıyorum.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları