Zootopia dijital platformlarda yayınlandı

buraktt

Kayıtlı Kullanıcı
Zootopia dijital platformlarda yayınlandı.webp

• Zootopia 2 , 27 Ocak'tan itibaren uluslararası dijital yayın platformlarında satın alınabilir durumda. Dijital yayın, filmin sinemalarda gösterime girmesinden iki ay sonra gerçekleşti.
  • Bu süre zarfında Zootopia 2, 1,7 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde ederek tüm zamanların en yüksek gişe hasılatına sahip Hollywood animasyon filmi oldu. Filmin yapım bütçesinin 150 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.
  • Film, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı; Rotten Tomatoes'da %91, IMDb'de ise 7.5 puan aldı. Herkes devam filminin orijinalinin başarısını yakaladığını düşünmese de, yine de komik, dokunaklı ve güzeldi.
  • Hikaye, Judy ve Nick'in Zootopia'nın tamamını tehdit eden yeni bir gizemle yüzleşmelerini ve aynı zamanda aralarındaki sorunları çözmeye çalışmalarını konu alıyor.

Bu, ergenler için tam bir saçmalık. İlk filmle kıyaslanamaz bile. Hiçbir derinliği yok. Sıkıcı bir olay örgüsü üzerinden bir hız treni yolculuğu gibi. Klasik bir "güvenli devam filmi". Kimseye hakaret etmek istemiyorum, kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. Ekrana yarım dakika boyunca tipik Instagram psikologlarından bir konuşmayla pislik saçtıklarında, izleyiciyle alay etmenin gerçekten başladığını düşündüm. 10 yaşındaki çocukların buna tepkisini hayal edebiliyor musunuz? Kafalarında yükleme animasyonuyla boş boş bakışlar.

Neyse, hadi yiyelim ve Beast Milk 3'ü bekleyelim.

TechFoumTR Blog Yazıları