Bunun çok hassas... duygusal... ve aşırı öznel bir liste olduğunu ve kesinlikle kişiden kişiye değişeceğini... işletim sistemlerinin altmış yıllık evrimini, ister kelime işlemcilerle, ister derleyicilerle, ister sunucularla veya SDK'larla ilgili olsun, onlarca yılı kapsayan... zihninizi özgürleştirin... ve 'doğru' bir seçim diye bir şey yok, hatırlatmama izin verin.
her biriniz kendi yolunuzu çizin... ve kişisel en iyi 5 programlama aracınızı yazın.
ve hangi programlar en çok kez çıkarsa çıksın... programcının araç setine selam olsun. zaman ayırmanız sorun değil... derin bir nefes alın, 'bilgisayarla' ilk etkileşimlerinize geri dönün.. herkesin kendi programlama dilini yazmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
her biriniz kendi yolunuzu çizin... ve kişisel en iyi 5 programlama aracınızı yazın.
ve hangi programlar en çok kez çıkarsa çıksın... programcının araç setine selam olsun. zaman ayırmanız sorun değil... derin bir nefes alın, 'bilgisayarla' ilk etkileşimlerinize geri dönün.. herkesin kendi programlama dilini yazmasını sabırsızlıkla bekliyorum.