Snowrunner oyununu doğru oynuyor muyum?

dunyanaimi

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle merhaba, normal cip ile tüm kulelerin kilidini açıyorum. Ardından haritadaki tüm yükseltmeleri topluyorum. Daha sonra aynı işlemi Michigan'daki (ilk konum) diğer üç harita için tekrarlıyorum.

Yani aslında henüz kargo taşımaya başlamadım. Kargo taşıyamıyorum çünkü süspansiyon yükseltmesini açamıyorum. Yüksek süspansiyon olmadan bana arazi lastiği satmıyorlar. Başlangıç kamyonumda bu iki şey olmadan hiçbir sözleşmeyi veya görevi tamamlayamıyorum. En fazla toprak yollarda çok basit olanları tamamlayabiliyorum.

Bu soruyu sormazdım, sadece yaklaşık 10 saattir oynuyorum ve tek yaptığım kuleleri açmak ve geliştirmeler aramak, böylece sonunda "oynamaya" başlayabiliyorum.

Bu varsayılan oyun modu mu yoksa bir yerde yanlış bir şeyler mi yaptım?

İlk konumda, köprü inşa etmek, moloz temizlemek gibi basit yükleri temel bir kamyonla kolayca taşıyabilirsiniz. Daha az riskli rotalar oluşturun ve köprüler inşa edin, öncelikle bataklıklardan geçmek için acil bir ihtiyaç olmaması için, ancak kolay yolu tercih edebilirsiniz. En azından, bataklıkları doğrudan atlamayı deneyebilirsiniz. Başlangıç konumlarında manevra kabiliyetiyle ilgili herhangi bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum; orada yükseltmeler oldukça hızlı bir şekilde açılıyor ve çok fazla uğraşmanıza gerek yok. Sorunlar sadece taygada başladı, orada her bataklığın hemen yolun üzerinde bir göl var. Sadece deneyin, rotaları inceleyin, yükseltmeleri toplayın; bunlar hakkında zaten bir sürü rehber var.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları