AtomTeam , kıyamet sonrası temalı RPG oyunu Atom RPG'nin ve onun yan ürünü Trudograd'ın devamı niteliğindeki Atom RPG 2'yi tanıttı. İlk iki oyun 2018'de, üçüncüsü ise 2021'de piyasaya sürülmüştü.
Geliştiriciler kısa bir tanıtım videosu, birkaç ekran görüntüsü yayınladı ve Steam sayfasını açtı; oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz, ancak henüz bir çıkış tarihi yok. Ekip ayrıca devam oyunundan neler bekleyebileceğimize dair kısa bir özet de verdi.
Açıklamada Atom RPG 2'nin Windows, macOS ve Linux işletim sistemli PC'ler için yayınlanacağı belirtiliyor. Serinin önceki bölümleri Steam kullanıcılarından "çok olumlu" yorumlar aldı ve her iki oyun da %82'lik bir onay oranına ulaştı.
Geliştiriciler kısa bir tanıtım videosu, birkaç ekran görüntüsü yayınladı ve Steam sayfasını açtı; oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz, ancak henüz bir çıkış tarihi yok. Ekip ayrıca devam oyunundan neler bekleyebileceğimize dair kısa bir özet de verdi.
Atom RPG 2, Soğuk Savaş'ın felaketle sonuçlandığı bir dünyada geçen, hikaye odaklı taktiksel bir CRPG oyunudur. Kendi kurallarına göre yaşayan açık bir dünyayı keşfedin. Dikey konum tasarımı, yoğun taktiksel çatışmalar ve etkileşimli küresel harita, dikkat ve özenli karar vermeyi gerektirir.
Hayatta kalma, inşaat, balıkçılık, yarış ve diğer faaliyetlerde bulunarak bölge üzerindeki etkinizi genişletin.
Seçimleriniz, medeniyetin kaderini ve bir sonraki yeniden dirilişinin nasıl olacağını etkiler.
Atom RPG 2'nin Açıklaması
Açıklamada Atom RPG 2'nin Windows, macOS ve Linux işletim sistemli PC'ler için yayınlanacağı belirtiliyor. Serinin önceki bölümleri Steam kullanıcılarından "çok olumlu" yorumlar aldı ve her iki oyun da %82'lik bir onay oranına ulaştı.