Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Adobe Photoshop 7.0

Beyhan

Kıdemli Üye
Bilgisayarımda hala Adobe Photoshop 7.0 var, ancak onu yalnızca ara sıra kullanıyorum. Bir süredir PhotoShop kullanmadım ve adımları unuttum. Çevrimiçi bulduğum tüm yardımlar, bana pek yardımcı olmayan daha yeni Photoshop sürümlerini kullanıyor. Peki, Photoshop 7.0 kullanarak bir resmin köşelerini yuvarlamak için bir öğreticiye beni yönlendirebilecek var mı?

Örnek: Başvuru kartımı bilgisayarıma taradım ve resmi fiziksel kartıma benzeyecek şekilde kırpmak ve köşeleri yuvarlatmak istiyorum, sonra resmi telefonuma koyacağım. Bu şekilde, fiziksel kartımın cüzdanımda 7/24 olmasına gerek kalmıyor. Bunu nasıl yapabilirim.

Sizin için bir kullanım kılavuzu önerebilirim, gerçi bulmak biraz zor olacak ama bulup ekleyeceğim.

@By_KuŞ yardımın için teşekkür ederim bu benim hatırlamama yardımcı olacaktır.
Oh Yeah Yes GIF by Mauro Gatti