Chromebook mu yoksa fiziksel klavyeli tablet mi tavsiye?

golge_52

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, bakıma muhtaç kayınpederim için bir tablet veya Chromebook arıyoruz. Yatakta yatarken kullanabilmesi için fiziksel bir klavye şart. YouTube, internette gezinme, WhatsApp ve ara sıra film veya IPTV izlemek için kullanacak. Telefonunda yazı yazmakta zorlanıyor, bu yüzden fiziksel bir klavye çok önemli. Hangisi daha iyi ve daha uygun fiyatlı olur. Üreticiden klavyeli bir tablet mi yoksa küçük, hafif bir Chromebook mu? Bütçemiz yaklaşık 18.000TL, ancak gerekirse daha fazla harcayabiliriz.

Chromebook/dizüstü bilgisayara daha çok benziyor katlanabilir standlı tabletler her zaman biraz sallanır. Bakımı kolay ve kullanıcı hatalarına karşı dayanıklı bir şey istiyorsanız, sabit klavyeli bir Chromebook kesinlikle mantıklı.

Benzer bir vakaya yardımcı oldum ve iyi bir klavye çok önemliydi. Genellikle birlikte verilen şık ve düz klavyeler, yazma güçlüğü çekenler için genellikle uygun değildir.

En önemli şey, cihazın Bluetooth özelliğine sahip olmasıdır (ki her cihazda vardır), böylece yüksek kaliteli tuşlara ve net dokunsal geri bildirime sahip uygun bir Bluetooth klavye bağlayabilirsiniz. Yani, düz (ucuz) tablet klavyeleri uygun değil.

Gerekirse, cihazı uzun bir stand ile doğru pozisyonda tutabilirsiniz. Cihazı vücudunuza yaslamak veya bir şeye dayandırmak uzun vadede muhtemelen çok yorucu olur ve gereksiz sertliğe veya kötü duruşa yol açabilir.

Akla ilk gelen şey, yatağa kalıcı olarak monte edilebilen, üzerine dizüstü bilgisayarınızı veya Chromebook'unuzu koyup bırakabileceğiniz, masa takılı döner bir koldur. Sonuçta, bakıma ihtiyaç duymak genellikle zamanla düzelen bir şey değildir. Baştan itibaren buna göre planlama yapmak ve cihazın güvenli bir şekilde durmasını ve kolay erişimini sağlamak önemlidir.

Arkadaşlar şöyle birşey buldum önerilerinizden yola çıkarak. Acer Chromebook 315 Cb315-3h Intel Celeron N4020 İşlemci Ips Uma 4gb Ram 64 Emmc 15.6''fhd Ekran Chromeos İşletım Sistemi Dizüstü Pc.

Bu nasıldır alınır mı fiyatı 13 bin TL.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri