Canon yazıcı sorunu kapanmıyor?

OlduBy

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar iyi günler, umarım birisi bana yardımcı olabilir. Canon Pixma TS7450i (Yurtdışından geldi) yazıcı kapanmıyor. Yeniden yüklemeyi denedim ama işe yaramadı. Canon'dan Çevrimiçi sohbet üzerinden yardım istedim, bana söylenenleri yaptım ama sadece bir kez işe yaradı. Aslında bugün iki sayfa çıktı aldım ve kapatmaya çalıştığımda her zamanki mesaj çıktı: Kapatılıyor... Lütfen birkaç dakika bekleyin... Her türlü tavsiyeye açığım.

Arkadaşlar iyi günler, umarım birisi bana yardımcı olabilir. Canon Pixma TS7450i (Yurtdışından geldi) yazıcı kapanmıyor. Yeniden yüklemeyi denedim ama işe yaramadı. Canon'dan Çevrimiçi sohbet üzerinden yardım istedim, bana söylenenleri yaptım ama sadece bir kez işe yaradı. Aslında bugün iki sayfa çıktı aldım ve kapatmaya çalıştığımda her zamanki mesaj çıktı: Kapatılıyor... Lütfen birkaç dakika bekleyin... Her türlü tavsiyeye açığım.
Merhaba @OlduBy yazıcı destek sitesine gidin ve herhangi bir ürün yazılımı güncellemesi yayınlayıp yayınlamadıklarını kontrol edin, varsa ürün yazılımını güncelledikten sonra en son sürümü yüklemeniz gerekir yazıcıyı kapatın ilk denemede başarılı olmazsanız 3 dakika bekleyin ve ardından fişini çekin, ardından tekrar takın ve tekrar açın.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları