Oneplus 11'deki Fotoğraflar uygulaması sorunu?

yurttastahsin

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, birkaç haftadır Oneplus 11'deki Fotoğraflar uygulamasıyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Yeni fotoğraflar çektikten sonra uygulamayı açtığımda, genellikle (her zaman değil) çekilen son fotoğraf (veya son 2 fotoğraf) siliniyor. Küçük resim bir anlığına görünüyor ve sonra kayboluyor. Fotoğrafların kaybolduğunda artık cihaz hafızasında (DCIM klasöründe) bulunmadığını doğruladım. Sorun yalnızca telefonun dahili fotoğraflar uygulamasını açarken ortaya çıkıyor.

Örneğin Google'ın resim galeri uygulamasını kullandığımda sorun oluşmuyor. Telefon hafızası bozulmuş olabilir ama sanmıyorum çünkü başka bir anormallik veya garip davranış fark etmedim. Bunun daha çok fotoğraflar uygulamasındaki bir hatadan kaynaklandığını düşünüyorum. Telefonun işletim sistemi mevcut en son sürüme (OxygenOS 15.0) güncellendi. Fotoğraflar uygulaması en son sürüme güncellendi. Telefonda yaklaşık 40 GB boş alan bulunmaktadır.

Denediklerim, telefonu yeniden başlatma, fotoğraflar uygulamasının önbelleğini ve verilerini temizleme, durdurmaya zorlama, Oneplus desteğiyle iletişime geçme bunu nasıl düzeltebileceğime dair bir fikri olan var mı? Herhangi bir öneriniz varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

TechFoumTR Blog Yazıları