HP Dizüstü Bilgisayar Windows 7 Ultimate Wi-Fi'ye Bağlanamıyor

mehmetuslu21

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, önceden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

HP dizüstü bilgisayarım var, ev Wi-Fi'ımı bulamamasıyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Telefonumun etkin noktasını sorunsuz bir şekilde bulup bağlanabiliyorum, ancak ev Wi-Fi'ını veya yerel kütüphanenin Wi-Fi'ını görmüyor veya bağlanmıyor.

Denediklerim, bu makineye Windows 7 Ultimate'ın yeni bir kurulumunu gerçekleştirdikten sonra başladı, Windows 11 çalışıyordu. Kurulumdan sonra Wi-Fi ağını görmedi, ağ sürücülerini güncelledim ve etkin noktamı görebildim, ancak ev Wi-Fi'ımı göremiyordum.
Makine Donanımı: CPU: Intel (R) Core(TM) i3-6100U CPU @ 2.3GHz Kurulu Bellek (RAM): 8GB Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi Çalışan İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate Ağ Kartı: Intel Dual Band Wireless-AC 316.

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim!

HP dizüstü bilgisayarım var, ev Wi-Fi'ımı bulamamasıyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Telefonumun etkin noktasını sorunsuz bir şekilde bulup bağlanabiliyorum, ancak ev Wi-Fi'ını veya yerel kütüphanenin Wi-Fi'ını görmüyor veya bağlanmıyor.

Denediklerim, bu makineye Windows 7 Ultimate'ın yeni bir kurulumunu gerçekleştirdikten sonra başladı, Windows 11 çalışıyordu. Kurulumdan sonra Wi-Fi ağını görmedi, ağ sürücülerini güncelledim ve etkin noktamı görebildim, ancak ev Wi-Fi'ımı göremiyordum.
Makine Donanımı: CPU: Intel (R) Core(TM) i3-6100U CPU @ 2.3GHz Kurulu Bellek (RAM): 8GB Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi Çalışan İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate Ağ Kartı: Intel Dual Band Wireless-AC 316.

Öncelikle bilgisayarınız için HP'nin web sitesinden doğru kablosuz ağ kartı sürücülerinin yüklendiğinden emin olmanız gerekir. Bundan sonra yönlendiricinizi kontrol etmeniz ve ağınızın dizüstü bilgisayarınızın görebileceği bir ağ yayınlamak için bölünmüş bantlar olarak doğru şekilde yapılandırıldığından emin olmanız gerekir, örneğin ayrı bir 2.4GHz SSID.

Fakat şöyle ki şunu yapabilirsiniz temiz bir kurulumla Windows 11'e geri dönebilirsiniz, Win 7 artık desteklenmiyor.

Dizüstü bilgisayarınız kablosuz AC standardı ile gelmedi. Kablosuz b/g/n sürücülerini kullanın.

TechFoumTR Blog Yazıları