Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Web sitesi açmak için ne yapmalıyım

LiLy

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba bir internet sitesi basit bir şey açmayı düşünüyorum yazılarımı makalelerimi yazıp paylaşabileceğim bir site olsun isterim. Peki bu web sitesini nasıl yapabilirim nereden başlamam gerek bana bilgi verirseniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

@LiLy önce kendine bir domain (alan adı) alman ve bu alan adını barındırabileceğin bir hosting ve server alman gerekiyor bunların toplam maliyeti de yıllık olarak 1500TL civarı bir ücret tutabilir. Alan adı ve hosting araştırarak başlayabilirsin.

Arkadaşlar merhaba bir internet sitesi basit bir şey açmayı düşünüyorum yazılarımı makalelerimi yazıp paylaşabileceğim bir site olsun isterim. Peki bu web sitesini nasıl yapabilirim nereden başlamam gerek bana bilgi verirseniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu konuya bir göz atın isterseniz.