İlk akıllı telefonunuz neydi?

resul37

Kayıtlı Kullanıcı

İlk akıllı telefonunuz neydi?​

Peki şimdi durum nasıl?

Bunu 2012'de Sony Ericsson Walkman ile birlikte aldım, çok farklı ve ilgi çekici bir tasarıma sahip, güzel bir gövde, stereo ses ve yumuşak dokunuşlu plastik, sonsuza dek kalbimde kalacak ❤

Şimdi realme p3 ultra'da süper etkisi yok, ayrıca herhangi bir dezavantajı da yok.

ilktelenonunuzneydi.webp

1- İlk cep telefonum Star gazetesinin cep telefonu kampanyasından Yaysat dağıtım bayisinden 30 Star gazetesi kuponu karşılığında 2000'de teslim aldığım Nokia 5110'du. Yere düşünce bir gün bozuldu ama dağıttığım ana gövdesini saklıyorum.
2- İkinci mobil cep telefonum Nokia C1-01 idi, halen kullanıyorum, aralık 2011'de 400 tl. ye ana satış bayisinden satın almıştım.
3- Üçüncü cep telefonum ise bir Android idi, Koçtaş' dan 1500 tl'ye (o tarihte iç yazılımıyla ve tüm aksesuarlarıyla ) satın aldığım Samsung Galaxy J5 (6) idi, 2017'de ilk satın aldığımda çok kullandım, şimdi hiç kullanmıyorum, daha çok hazırda bekletiliyor, çünkü masaüstü PC veya dizüstü kullanmayı internet erişiminde sürekli kullanıyorum.
4- Bu yılın başında satın aldığım son tuşlu telefon ise Nokia 6310 idi. Aslında tuşlu Nokia C1-01'i aradım ancak onu bulamayınca C1-01 bozulunca elimde tuşlu telefon kalsın diyerek Nokia 6310'u satın aldım. Nokia C1-01 "asker telefonu" olarak ortalama 500 tl.ye (netteki fiyatıydı) satıyorlardı ama bu kış arayınca bulamadım.

Son düzenleme:
1- İlk cep telefonum Star gazetesinin cep telefonu kampanyasından Yaysat dağıtım bayisinden 30 Star gazetesi kuponu karşılığında 2000'de teslim aldığım Nokia 5110'du. Yere düşünce bir gün bozuldu ama dağıttığım ana gövdesini saklıyorum.
2- İkinci mobil cep telefonum Nokia C1-01 idi, halen kullanıyorum, aralık 2011'de 400 tl. ye ana satış bayisinden satın almıştım.
3- Üçüncü cep telefonum ise bir Android idi, Koçtaş' dan 1500 tl'ye (o tarihte iç yazılımıyla ve tüm aksesuarlarıyla ) satın aldığım Samsung Galaxy J5 (6) idi, 2017'de ilk satın aldığımda çok kullandım, şimdi hiç kullanmıyorum, daha çok hazırda bekletiliyor, çünkü masaüstü PC veya dizüstü kullanmayı internet erişiminde sürekli kullanıyorum.
4- Bu yılın başında satın aldığım son tuşlu telefon ise Nokia 6310 idi. Aslında tuşlu Nokia C1-01'i aradım ancak onu bulamayınca C1-01 bozulunca elimde tuşlu telefon kalsın diyerek Nokia 6310'u satın aldım. Nokia C1-01 "asker telefonu" olarak ortalama 500 tl.ye (netteki fiyatıydı) satıyorlardı ama bu kış arayınca bulamadım.
Aynen bende Türkiye gazetesinden almıştım ilk akıllı telefonumu

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.