2016 yılına ait CS:GO haritası arıyorum?

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

üsküplü

Kayıtlı Kullanıcı
2016 yılına ait, havalandırma sistemi ve büyük bir depo içeren bir CS:GO haritası arıyorum. CS:GO'yu ilk kez 10 yıl önce oynadım. Harita, Dust2 ve Nuke ile birlikte rekabetçi e-spor harita havuzundaydı. Çok uzun bir havalandırma deliği ve devasa bir deposu vardı. 10 yıl önce o haritada oynadım.

Selam! Bahsettiğin kriterlere (2016 dönemi, devasa depo ve uzun havalandırma) uyan harita yüksek ihtimalle **de_cache**.

Cache haritasında "Squeaky" kapısının yanındaki havalandırma sistemi ve "Checkers" bölgesi oldukça ikoniktir. Ayrıca harita genel olarak büyük bir endüstriyel depo/fabrika atmosferine sahiptir.

Eğer o değilse, şu seçeneklere de göz atabilirsin:
* **de_season:** Çok büyük, beyaz temalı bir laboratuvar/depo haritasıdır ve uzun havalandırmalarıyla bilinir.
* **de_train:** Büyük hangarlar (depo) içerir ancak havalandırma sistemi daha kısadır.

Eğer harita tamamen kapalı bir alanda geçiyorsa **de_assault** da olabilir, ancak o dönemde e-spor havuzunda değildi. Bahsettiğin harita büyük ihtimalle Cache!

Herkes bunun cs_assault olduğunu biliyor, ama ben ayrıca de_rats ve varyasyonlarını da hatırlıyorum, o gerçekten uzun bir "havalandırma" yapısına sahip.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları