Selam arkadaşlar. Başlangıçta sık sık sürücü çökmeleri yaşıyordum. Nvidia 4070 Ti'dan 9070 XT'ye geçtim. DDU kullanarak her şeyi kaldırabildim, ancak önlem olarak Mart ayı sonunda Windows 11 Pro'yu tamamen yeniden yükledim. O zamandan beri herhangi bir çökme yaşamadım. Nisan ayı sonunda, ARMA 3 oynarken tekrar başladı. Yaklaşık iki saat sonra, sürücü o kadar kötü çöktü ki Windows artık onu bulamadı. Sürücüyü yeniden yüklemek zorunda kaldım.
Düne kadar hiçbir sorun yaşamadım, ta ki Elite Dangerous oynamak isteyene kadar. Oyunu başlattığımda, sürücü o kadar şiddetli bir şekilde çöktü ki monitörler siyah kaldı. Sadece bilgisayarı kapatabildim.
Yine, sürücü tamamen kaybolmuştu. Yeniden yüklemek zorunda kaldım.
Ancak şimdi, son çökmeden sonra, birçok oyunda tek haneli kare düşüşleri yaşıyorum. Birdenbire tüm oyunlarım böyle davranmaya başladı.
O kadar sinirlendim ki, aşırı pahalı bir 5080 almayı düşünüyorum.
Çalıştığı zaman 9070XT'mi çok seviyorum ve performansından da memnunum.
Kararlı ve beta sürücüleri denedim.
Voltaj düşürdüm.
3DMark, PCMark ve FurMark'ı denedim sorunsuz çalışıyorlar.
Düne kadar hiçbir sorun yaşamadım, ta ki Elite Dangerous oynamak isteyene kadar. Oyunu başlattığımda, sürücü o kadar şiddetli bir şekilde çöktü ki monitörler siyah kaldı. Sadece bilgisayarı kapatabildim.
Yine, sürücü tamamen kaybolmuştu. Yeniden yüklemek zorunda kaldım.
Ancak şimdi, son çökmeden sonra, birçok oyunda tek haneli kare düşüşleri yaşıyorum. Birdenbire tüm oyunlarım böyle davranmaya başladı.
O kadar sinirlendim ki, aşırı pahalı bir 5080 almayı düşünüyorum.
Çalıştığı zaman 9070XT'mi çok seviyorum ve performansından da memnunum.
Kararlı ve beta sürücüleri denedim.
Voltaj düşürdüm.
3DMark, PCMark ve FurMark'ı denedim sorunsuz çalışıyorlar.