Alan Wake 2'yi neden bu kadar çok eleştirdiler?

keremaL

Kayıtlı Kullanıcı

Alan Wake 2'yi neden bu kadar çok eleştirdiler? Ben oynuyorum ve çok eğlenceli, güzel bir macera. Oynanış ve aksiyon açısından bir eksikliği mi var?​

Ama tüm oyunların böyle olması gerekmiyor. Bu oyun hikayeye, anlatıya odaklanmış, yazar ve hikayelerle ilgili. Atmosfere önem veriyor. Siz de içeride dolaşıp keyif alıyorsunuz. Bunun pahalı ve yüksek kaliteli bir oyun olduğu açıkça belli.

Alan Wake 2 TechforumTR (1).webp
Alan Wake 2 TechforumTR (2).webp
Alan Wake 2 TechforumTR (3).webp
Alan Wake 2 TechforumTR (4).webp
Alan Wake 2 TechforumTR (5).webp
Alan Wake 2 TechforumTR (6).webp
Alan Wake 2 TechforumTR (7).webp

Bu oyun harika sırf oyunu kötülemek için para alan oyun eleştirmenlerinin yaptığı tuzaktan başka bir şey değil.

Şahsen benim için, oyuna alışmak çok uzun sürdü. Olması gereken her şeye sahipti, ama tamamen gereksiz hissettirdi.

Ancak dördüncü denemede geri dönüşü olmayan bir noktaya ulaştım ve ondan sonra her bir çam ağacından gerçekten zevk almaya başladım. Her şeyi yutmak istedim: tüm kafiyeleri çözmek, tüm saklanma yerlerini bulmak, tüm ren geyiklerini sevmek. Bunu uzun zamandır yaşamamıştım. Ve tabii ki, olay örgüsünü çözmek ayrı bir zevkti.

Mükemmel oyun, mükemmel genişletmeler. Poe, her zamanki gibi, övgünün ötesinde. Özellikle oyuna başlamadan önce House of Leaves'i okuduğum için çok mutluyum, çünkü oyunla yakından bağlantılı.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları