Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

AMD Amuse Ücretsiz AI Görüntü Aracı

HakanKaan

Kıdemli Üye
Windows PC'lerde çalışır, AMD donanımları için optimize edilmiştir.

Kendi bilgisayarınıza nasıl kurabilirsiniz?​

Amuse'de yapay zeka görselleri oluşturmanın ne kadar kolay olduğunu görün.
  • Kolay kurulum, hiçbir bağımlılık yok!
  • EZ Mode'un Oluşturma, AI Filtreleri ve Tasarım özelliklerini kullanmaya nasıl başlayacağınızı görmek için kurulum yapın.
Endişe yok. Kendi bilgisayarınızda kararlı difüzyon görüntü üretimine başlayın.
  • Ücretsiz. Hesap yok. Giriş yok.
  • Bilgisayarınızın GPU, CPU veya NPU gücünü kullanarak komutlardan görüntüler oluşturun.
  • Fotoğraflarınıza ve görsellerinize özel AI filtreleri uygulayın.
  • Yapay zeka işbirliğiyle yeni sanat eserleri çizin.
AMD Amuse

ÖZEL AI FİLTRELERİ​

Görüntülerinizi Üretken yapay zekayı kullanarak mevcut görsellerin görünümünü ve hissini değiştirin.​

• Mevcut görsellere açıkladığınız filtreleri uygulayın.
  • Özel istemlerle yaratıcı projelerinizi yeniden hayal edin.

Tasarım modu​

Amuse'un çizimlerinizi ve komutlarınızı yorumlayarak hayal gücünüzde gördüğünüz şeylerin görüntülerini yaratmasına izin verin.
  • Bir metin isteminde ne istediğinizi açıklayın
  • Basit tuvalimizi fareniz, kaleminiz veya dokunmatik ekranınızla kullanın
  • AI işbirlikçinizle hızlı bir şekilde yüksek kaliteli görüntüler oluşturun
AMD Amuse

Yani bu bir model yöneticisi gibi. Kullanmadan önce modelleri indirmeniz gerekiyor. Anladığım kadarıyla doğru mu ?

Şuan özelliklerin hepsi destekliyor Twitter dan denk geldim bu konuya indiriyorum Al yapay zeka görüntü aracını çok merak ettim.

Bu AMD kullanıcıları için özel bir uygulama AMD ekran kartı olmayanlar kullanamaz ne yazık ki